http://instagram.com/14_puji YouTube

28 de febrer del 2008

De mantes n'hi ha a tot arreu

No tinc plaça en propietat, i si mai l'arribo a tenir, tampoc seré funcionari del tot, sinó un tipus de personal públic una mica especial. Però en qualsevol cas, sóc un empleat públic i la meva feina és la funció pública. Quan es fa broma amb els tòpics del funcionariat m'emprenyo perquè jo mai he viscut tan bé com es pinta. Però els darrers dies, he hagut d'estar en contacte amb personal públic d'ajuntaments i altres institucions, i m'he trobat amb gent que sí que respon als cànons funcionarials. M'he trobat amb acomodats, cremats sense motiu, inútils, ineptes i, el més indignant, ganduls. No m'hauria d'emprenyar, perquè sé que són una minoria, de fet, aquests dies també he trobat gent molt competent i proactiva, però aquesta minoria, a més de ser un llast tant per la funció pública com per la societat, són els que alimenten els mites del funcionariat, i crec que les administracions haurien de tenir mecanismes més àgils per treure-se'ls de sobre d'una vegada.

I per acabar, si a algú dels que em llegiu se us acut dir: "mira! El Puji! És funcionari! Qué bé que viu!". Us repondré el que responc sempre en aquests casos: "Doncs apa! Ja ho saps! Comença a preparar les oposicions."

12 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Jo sóc "mig" funcionari i estic 100% a favor que es pugui fotre al carrer els penques que s'aprofiten de la cosa pública. A la meva feina (ara en excedència) n'hi ha algun, d'aquests, i foten molta ràbia. A buscar-se la vida, els haurien d'enviar.

Mikel ha dit...

"mira! El Puji! És funcionari! Qué bé que viu!".

DooMMasteR ha dit...

Tens raó, la gent sempre diu que els funcionaris viuen molt bé però mai fan les opos... Curiós eh?

Molts ànims, Puji!

Joana ha dit...

I a la privada també hi ha ganduls!

Anònim ha dit...

Mira sempre penso que si el pais no s'enfonsa es per que deu haver funcionaris molt valids, pero els mantes, mantes ho son molt quant son funcionaris.

I això s'hauria de remediar, el que agilitzes el mecanimse de fotre fora mantes seria aquest a qui votaria.

Anònim ha dit...

Mira sempre penso que si el pais no s'enfonsa es per que deu haver funcionaris molt valids, pero els mantes, mantes ho son molt quant son funcionaris.

I això s'hauria de remediar, el que agilitzes el mecanimse de fotre fora mantes seria aquest a qui votaria.

Anna Tarambana ha dit...

1) Si tan ens envegen i ens critiquen que estudiïn i que es presentin a opos! Qualsevol diria que ens han donat la plaça en una rifa!

2) N'estic farta d'aquesta mala imatge. Hi ha molts funcionaris que penquen com ningú! ConY!

David ha dit...

ÉS LA MATEIXA RESPOSTA QUE FEM ELS MESTRES!!!

Juas!!

Collons, Puji... Que bé que vius, kbró! juas!

zel ha dit...

Sí, Puji, com vius, cony!

Jajajajaja, molt bo, però també et dono la raó amb la neteja, que n'hi ha cada un!!!!

Abogadaenbcn ha dit...

Si, hi ha de tot. Jo trobo a jutjats on tothom penca de valent i altres que sembla que els molestis sempre perquè estan mirant fotos, internet o ves a saber què. Veure els carro de la compra amunt i avall és un clàssic.

Anònim ha dit...

ei jo som funcionari i estic sempre al cent per cent i com tu diu au venga!! a preparar oposicions de tecnic de grau mitjà....
jo disposo de mitja hora per anar a fer un tellat i dia si dia no no puc anar-hi i que faig??? miro els meus veins del bloc..b7ts

Jesús M. Tibau ha dit...

Hi ha gent de tota mena a tot arreu i tens raó, qui vulgui ser funcionari que es prepari les oposicions. Jo hi vaig fer i va ser molt dur, em va requerir molt d'esforç, i em sembla que faig la feina de la millor manera possible i amb interès, com molts d'altres.
Tot té avantatges i inconvenients.