http://instagram.com/14_puji YouTube

6 de febrer del 2008

Col·laboració en el 42è joc literari en homenatge a Mercè Rodoreda


És dimecres, i els dimecres, al bloc Tens un racó dalt del món, toca joc literari, i ja en van 42! En motiu de la celebració de l'any Rodoreda, l'edició d'aquesta setmana té relació amb la nostra autora més internacional, i hi col·laboren una seixantena de blocs, entre els quals, La cullerada té l'honor de comptar-se. Per evitar que es donin respostes i s'espatlli el joc, excepcionalment no es podran fer comentaris a aquest post. A continuació us explico de què va el joc, però podeu trobar tota la informació sobre aquest i altres jocs literaris al bloc organitzador.

Entre la seixantena els blogs que col·laborem en aquesta iniciativa s'han repartit fragments de textos inventats per l'organitzador del joc, i uns altres que pertanyen a La plaça del diamant. Qui vulgui participar haurà de descobrir una quantitat determinada de fragments. Animeu-vos a participar, també hi ha premis, com ara lots de llibres o diccionaris.
Aquest és el fragment que em correspon:


8. A través de la finestra li arriba el soroll dels cotxes i la fressa del vent. Té posada la música molt suau i, amb els ulls tancats, pot recordar com li acariciava la pell, com li va donar aquell primer petó, com va dir-li que marxava per sempre.