http://instagram.com/14_puji YouTube

12 de febrer del 2008

Benvolgut senyor Duran,


em dirigeixo a vós arran d'aquest bonic eslògan de pre-campanya electoral que heu escampat per pobles i ciutats de Catalunya. Ja sabem que vós sou retrògrad, conservador, ultra-catòlic, i, per què no dir-ho, un pèl fatxa, però fins ara mai no havíeu tingut l'honradesa de dir-ho amb aquesta claredat. Aquest eslògan, senyor meu, fa mal als ulls, és xenòfob, racista, feixista i fins i tot té un punt de xovinista. Només us vull demanar que us comprometeu a una cosa. Quan aquesta gent que no hi cap a Catalunya deixi de venir (perquè no hi caben, és clar) sereu vós i els de la vostra corda els qui fregareu terres, servireu taules i llaurareu camps per quatre rals, oi que sí? I sereu vós i els de la vostra corda els qui cotitzareu a la Seguretat Social per garantir les pensions? És clar, ja sabia que podíem comptar amb vós.


Per acabar, només us volia robar un segon més del vostre apreciat temps per fer-vos avinent un consell. Si el que voleu és ser ministre, val més que deixeu estar aquests de Convergència, que no anireu enlloc. Feu-vos del PP d'una vegada. Sereu el fitxatge estrella i segur que us donen un ministeri, i no patiu, que us asseguro que no hi desentonareu gens, i segur que us estalviareu mals de panxa.


Resto a la vostra disposició pel que calgui.


Atentament,


Puji

9 comentaris:

stratosergio ha dit...

Vaig pensar el mateix (més o menys) en veure-ho...

DooMMasteR ha dit...

Jo també em vaig quedar una mica fred...

Crec que el dia de les eleccions agafaré un pet alcoholic brutal i agafaré una papereta electoral aleatoria (tret del ppsoe i ciutadans) i que sigui el que Déu vulgui.

Ferran Porta ha dit...

És terrible com s'està gestionant la qüestió de la immigració a l'estat: o hi estàs "a favor" i ets d'esquerres, o hi estàs "en contra" i ets de dretes.
Per desgràcia, les coses no sempre són tan simples: què tal un "Sí a una legislació efectiva de la immigració"?
Un "Papers per a tothom" em sembla tan ridícul com el feixista "No als de fora".

Txell ha dit...

Ecssssssss!!!! D'una patada al cul l'enviava jo a casa seva, però d'una patada amb unes botes de punxes.

Que torni a la Franja, i ens oblidi! O que es quedi a l'hospital amb cagarrines cròniques!

Puji, tot bé?

Clint ha dit...

Hòstia! aquest no l'havia vist! Telamarinera!

Avui ho deia, sembla que ho vulguin posar difícil per que triis! cada dia fot més engunia!

I els sustos què tal?

Puji ha dit...

Doncs sí, nens, que comença a fer engúnia, i encara ens queda un mes.

Els sustus comencen a anar molt millor, gràcies.

Carquinyol ha dit...

És curiós llegir això quan bé d'una persona per a la que el mot "Catalunya" fa referència estrictament a la "Comunidad Autónoma Española de Cataluña" i que, precissament, és de fora d'aquesta "comunidad"...

Charlie ha dit...

plas plas plas plas plas plas plas!!!

Miki ha dit...

De veritat que aquest tiu es un bon inutil, home els hi haig d'agrair a gent com ell o al mariano que encara hem motivin anar a votar, per uqe si hem quedo a casa aquest utilitzaran el meu vot.