http://instagram.com/14_puji YouTube

17 de gener del 2008

Vull que guanyi el PP


Oooooooooh! Oooooooooh! Uuuuuuuuh! Uuuuuuuuu! Aiiiiiiii! Aiiiiiiii! En Puji s'ha tornat boig! En Puji s'ha tornat boig! No. En Puji no s'ha tornat boig. Només prefereixo que aquestes eleccions les guanyi el PP, i evidentment, us explicaré per què.


  1. Ha quedat claríssim que als catalans ens és igual que manin els socialistes o els populars, tan els uns com els altres ens donen pel cul. Que guanyin els socialistes no és res bo, només un mal menor.

  2. Fa anys que el PP prepara una nova estratègia sense pells de xai, amb tota la cavalleria ultraconservadora en plena forma, liderarda per Esperanza Aguirre, però seguida de molt a prop per Acebes, Zaplana, Sirera, Astarloa i companyia. Mentrestant, van tirant amb en Mariano, que no és més que un pobre home, sense cap carisma, i que cada cop que parla la caga.

  3. El PSOE de Zapatero porta quatre anys governant en minoria i sota una gran pressió. Si guanyen els socialistes, quatre anys més així només servirien per erosionar la seva solvència, i a les següents eleccions els votants socialistes, desil·lusionats un cop més, es quedarien a casa. A més com que el PP hauria tornat a perdre, defenestrarien al Mariano i ens esperarien quatre anys de "Váyase senyor Zapatero", seguits, segurament, per quatre anys més de govern del PP més ranci que hem vist mai, amb la Espe al capdavant, és clar.

  4. En canvi, si guanya el PP, el Mariano fotrà una cagada darrera l'altra i s'erosionarà ell solet, i amb les pressions ultra-conservadores que té al darrera, farà polítiques i tindrà actituds que faran que d'aquí quatre anys, els votants socialistes tornin a portar la rosa vermella a les urnes.


És a dir, que prefereixo quatre anys mediocres dels populars seguits de quatre anys medicocres dels socialistes, que quatre anys mediocres dels socialistes amb la brunete pepera donant pel sac, seguits dels que podrien ser els pitjors quatre anys de la història democràtica amb Esperanza Aguirre de presidenta.


Se me'n va molt l'olla o algú està d'acord amb mi?

21 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Prefereixo un llop que un llop amb pell de xai. Els del PP ens roben i ens diuen de tot, els del PSOE ens roben, ens diuen de tot i de tant en tant alguna bona paraula, la veritat, molta diferència no hi ha.

Però el PP fot més por per ací, i la por és una gran motivadora.

David ha dit...

Als del PP ni aigua, Puji!
Que els donguin pel cul a aquests fills de puta mentiders que ningú s'atreveix a portar-los als tribunals per la gran quantitat de mentides i calúmnies que diuen de Catalunya i dels catalans.

El PP enfonsat i quan estigui a terra, aviseu-me que encara els trepitjaré més perquè s'enfonsis en la seva pròpia merda.

Si PP i PSOE ens serveixen del mateix que siguin els socialistes els que governen i els PPeros que s'ho mirin plorant des del carrer Gènova

Anònim ha dit...

Pufff...se te'n va molt l'olla nen!!!
Els del PSOE han fet moltes coses dolentes... però també n'han fet de bones, nen. Sembla que no ens n'enrecordem dels 4 anys de majoria absoluta del PP. 4 anys en què ens han enviat a Iraq a matar-nos. En què han fet pujar els preus dels pisos per especular (cosa que ens porta a la situació actual), l'engany del 11-M, l'Acebes...etc. Per no parlar de l'atac que han fet a Catalunya durant els 4 anys a la oposició.

El PSOE també la ha cagat, però hi ha coses que haurien sigut impensables amb el PP com el matrimoni per gays, ajut als joves per pisos, etc... també s'han passat amb catalunya amb la Renfe i tot això,... però una cosa és un llop i una altra molt diferent un pastor alemany.

Dani R. ha dit...

Rebuscat però s’entén. Ara bé, de la mateixa manera que el PSOE-Govern no ha resultat igual que el prometia el PSOE-oposició, el PP-Govern tampoc no serà igual al PP-oposició actual.

Si guanyen per majoria relativa, pactaran amb PNV, CIU, CC i començaran a parlar català a la intimitat, deixaran de criminalitzar a tot el que soni a basc, etc...

silperse:
que a les parelles de fet gays ara se'ls hi pugui dir matrimoni està molt bé com a concepte, però a un país de 40.000.000 d'habitant no li aporta gran cosa... i en quant als ajuts i subsidis... que dir-ne. El ajuts pels avis i els desvalguts. Als joves al que se'ls ha d'ajudar es a crear riquesa, facilitar que puguin crear empreses, ajudar-los a que es puguin arriscar... no fomentar la cultura del "paro la mà i el papa-estat m'ho paga".

Qui vulgui un pis de 500.000 euros que generi 500.000 euros de riquesa, sinó per algo estan els pisos de lloguer a 400-500 euros. [ara m'ha sortit l'esperit neolliberal a tope]

Charlie ha dit...

No només estic totalment d'acord amb tu, sinó que a més a més afegeixo un 5è punt:

-Perquè està demostrat que els catalans només ens aixequem del sofà quan hi ha un govern (digues-li govern, digues-li dictadura) de dretes. Mentre hi hagi en Zapatero, seguirem tots hipnotitzats pel talante, empassant-nos totes les seves mentides i amb l'anus ben escaldat.
Amb el PP, a la mínima, la gent sortirà al carrer.

Unknown ha dit...

Osti Puji, no puc estar d'acord amb tu, I'm sorry.
A pams: tens tota la raó amb això de què, governant en minoria tant és PP que PSOE, la misma mierda son. Ara bé, l'última vegada que els PPboys van governar en minoria van revalidar amb majoria absoluta. Voler que guanyin és donar-los-hi l'oportunitat de revifar-se quan ara mateix no deixen de ser un equip mediocre de carques recalcitrants. Tiu, entenc el que expliques, eh? però per mi millor que no. En el fons, m'estimo més un mentider simpàtic que un fatxa borde i caspós

Jo Mateixa ha dit...

Puji....nen....noooooooo, no, no, no, no puc ni vull estar d'acord amb tu, tot i que el meu pepito grillo m'està menjant l'olla i m'està dient...analitzaaaa, pensa el que diu en Jordi....poder te raooooooo

Es que avui m'han donat el dia lliure al manicomi :-S

La reusenca ha dit...

Jo entenc els teus raonaments, perquè els catalans ho tenim fotut, mani qui mani, però d'aquí a voler que guanyin els Peperos... N'hi ha per llogar-hi cadires i per votar en blanc, i ja s'ho faran. Però, a mi l'Acebes, el Zaplana i l'Aznar a l'ombra encara em fan molta més por que en ZP, i això que estic del talante i de la maleni fins als ous.

Anònim ha dit...

Puji: no se te'n va l'olla en absolut. El raonament és, tristament, ben comprensible.

Jo no puc dir-te si hi estic o no d'acord, perquè a mi em sembla que hi hagi qui hi hagi, la cosa és exactament igual. El que sí sé és que qualsevol que guanyi ho farà amb majoria relativa. Llavors:

1)Si es tracta del PP, CIU no pot pactar-hi ni donar-hi suport perquè governin Espanya, mentre a Catalunya hi hagi Tripartit. Això seria un suicidi sanguinolent.

2) Si guanya PSOE amb majoria relativa, que CIU entri en escena, en Duran sigui ministre i que reventi aquí el tripartit.

DANI R: plas, plas, plas, plas. (De neoliberal, res de res).

DooMMasteR ha dit...

El gran dilema....
Si guanya el PP l'independentisme pujarà com l'escuma, però ens donaran pel cul de molt mala manera, i ves a saber si a sobre perdrem alguna de les poques coses que tenim.

L'altre, en ZP... bé, tampoc ha fet gaire per nosaltres.

Ferran Porta ha dit...

Doncs jo sí que estic d'acord amb tu, Puji. No ho havia dit encara al blog però sí n'he parlat últimament. Si guanya el PP (sense absoluta, evidentment; sinó si que l'hem cagada del tot), l'independentisme només pot créixer a Catalunya mentre les seves opcions de donar-nos pel cul no seran excessives (repeteixo, si NO tenen absoluta).
També com comences dient, PSOE i PP són el mateix pel que fa a l'estructura de l'estat, això ha quedat més que demostrat. Lleis? Honestament jo (català, republicà, gai, creient i amic dels meus amics), seguiré vivint igual si governen uns que els altres.
Tant per tant, com tu dius, que es treguin tots les màscares i juguem a cara descoberta.
Sí, jo també estic perquè guanyi el PP (sense absoluta, naturalment).

Anònim ha dit...

Si, se te'n va molt l'olla. Els catalsn ho tenim malament surti qui surti. Però "Compte amb el que desitjes, es podria fer realitat"

Mikel ha dit...

Jo sempre he dit ara i abans que vull que guanyi el PP sense majoria absoluta i amb la necesitat de pactar amb CiU i possats a demanar que fos un PP sense Acebes ni Zaplanas pero aixo em temo que actualment ja es demanar masa.
El problema de l´Aznar va ser la majoria absoluta.

Puji ha dit...

Sí senyor, sí senyor! Ja ho trobava a faltar. Debat! Debat! Opinions per tots els gustos. Feu bullir l'olla! Foteu-li cullerada!

Eh! Que quedi clar que el PP em fot molta, però que molta grima i ja he dit que posats a triar és menys dolent el PSOE que el PP, però em sembla que l'argumentació té cap i peus, no?

Miki ha dit...

Dani R. Per molt que el pais sigui de 40 milions de personba i sol hagues 2 gais que es vulguessin casar, trobaria acertada la llei de totes totes, el govern ha de facilitar probles no ficar impediments quant no molesten directament a ningú.I sol veure la que van liar per això, ja no hem mereix ni que hem miri mai cap a la dreta.
I que hi ha pisos de 400-500 de lloguer jaja no crec pas que hagis buscat gaires pisos de lloguer per l'area metropolitana. A mes que ja es parteix d'una base equivocada que aqui a aquest país , tenim la cultura de comprar quant a molts paisos , desenvolupats i no aquest, no compren quant ho podrien fer.

I tercer, que amb un govern del PP , la vertent independentista augmentaria, jaja, algú creu que la vertent independentista va creixer amb la majoria del ansar?. Ni de coña, amb un govern de dretes tan escandalos com el que proposa el PP, tenim 10000 problemes que ens generen ells indirectament, que no tenim ni temps de pensar si volem o no la independencia.

Ho han dit acebes i zaplana varis cops, con nuestro gobierno, estos independentistas los teniamos dominados y callados (literalment).

No m'agraden les dretes, pero una cosa es la dreta de CIU, que no comparteixo plantejaments pero la suporto(excepte l'inutil de duran i lleida), i l'altra es la rancia del pp.

I no t'enganyis a una minoria del PP, amb pactes l'acompanyaria una majoria absoluta.
Sento el post tan llarg, pero es que pensar que qui ens tracten com a gossos tornin, hem treu de polleguera.

Miki ha dit...

I una cosa mes, amb aquest govern ha sortit a la llum dades demostrant que ens prenien i ens prenen el pel i almenys a partir d'aquestes dades el catalans podem reclamar i tenir alguna cosa on agafar-se.

Amb el altre ens el preniem igual i ningú deia res per que no ho sabia .

Ferran Porta ha dit...

Miki, que durant la segona legislatura d'Aznar va agumentar el suport a l'independentisme a Catalunya ho demostren els sondejos sense cap mena de dubte. D'altra banda, pregunta-li a ERC quan ha tingut més sol·licituds d'afiliacions en els últims 30 anys.

Dani R. ha dit...

Eis Miki, encantat. Però si em rellegeixes amb calma veuras que:

- la llei de matrimonis homosexuals em sembla un encert, com més llibertats acumulem millor. Però el seu impacte en el funcionament del pais és molt petit.

- en quant els pisos de lloguer a 400 euros... qui ha parlat de l'area metropolitana? Els ajunts del PSOE no són específics per l'area metropolitana és per que algú es compri un pis a Soria, Cadis, Lugo, Murcia, Valladolid... amb part dels meus impostos. Amb els meus impostos que es pagui a la policia i als jutges però que no s'utilizin per finançar a un tio de 24 en perfectes condicions de guyar-se la vida per ell sol. No fotem.

zel ha dit...

Osti debat debat i més debat... Jo no vull que guanyi el PP, ara que convé que ens fotin una hòstia ben fotuda a veure si ens despertem d'un reputa vegada i sabem el que volem i sabem prioritzar i sabem decidir en quin marc es tenen més en compte les llibertats socials i les polítiques menys escanyadesgraciats... qui ens pot garantir el poder obrir la boca tal com s'han posat els mansos amb els cristoreyes i els hereus de l'Aznar? Osti, tius, és que fan molta por, però molta...

Miki ha dit...

Si això te dire, que si, que els pisos de lloguer s'han de donar pero amb criteri.

Per exemple , hi ha unes ajudes de la generalitat els pisos de lloguer van en funció de la zona , si una zona son mes cars l¡ajut es mes gran i el nivell d'ingresos per que te'ls donin tambe, i a la inversa.
CLar que un tio que te un ingresos de 1500 euros per un pis de 400, que hi ha a cadis o coses així la ajuda hauria de ser minima, però es que es senzill el lloguer li val menys d'un 30% ingresos, no com aqui.

El problema d'aquest ajut, sincerament es crec que com el PP ell solet s'esta tirant tant a la dreta!! Pero tant això li dona un marge tan gran al psoe per fer politiques centristes (com les ajudes universals) i d'altres que al final de legislatura esta fent.
I ells tranquils, per que els altres com tot ho troben malament, i es van radicalitzant, els hi deixen un radi mes ampli d'accio.

I sobre el matrimoni gay, no estic d'acord en una cosa, si hi ha 3000 persones que s'han pogut casar, ja per aquestes persones el pais ha funcionat millor.

Igual que les ajudes als discapacitats, i altres...

Perdoneu el to, pero es ue senti que puguin tornar els que van veure com s'inflava la bombolla inmobiliaria, i no van fer mes uqe mirar cap a un altre cantó i parar la mà (apart de treure la fiscalitat del lloguer per uqe la compra es dispares), hem crispa.

mossèn ha dit...

quin gustet ... llepar-se el bigotet !!! ... salut