http://instagram.com/14_puji YouTube

15 de gener del 2008

New York, New York

Make a PhotoShow Full Size


New York no és una ciutat, és LA CIUTAT. New York és caminar pel carrer esquivant milions de persones que van a la seva, i alçar el cap per veure una franja de cel al final d'uns edificis que no acaben mai. És girar una cantonada i reconeixer un racó com si ja hi haguéssis estat abans. És necessitar una bruixola en un parc. És veure com l'estàtua de la Llibertat el pica l'ullet en un dia clar passant amb el ferry d'Staten Island. És brutícia acumulada per les voreres. És veure gent totpoderosa en limoussines que passen al costat d'un pirat que dorm al carrer. És haver de mirar quatre cops abans de travessar un carrer. És llum, llum i més llum. És només una pila de formigó, persones i cotxes tots amuntegats, però és especial, és LA CIUTAT.


I després Niagara. Un salt d'aigua espectacular que fa forma de ferradura, no em cansava de mirar i de fer fotos, crec que tinc centenars de fotos iguals, però diferents. Té un magnetisme que fa que no puguis deixar de mirar. Llàstima que quan aconsegueixes desenganxar-te i et gires, tens una muntanya d'hotels, casinos i restaurants, però ja se sap. Aquesta gent són així.


In resume, un viatge molt bonic, molt interessant i que sempre es pot repetir, perquè per molts cops que hi vagis, mai ho hauràs vist tot.

15 comentaris:

mafalda ha dit...

Ooooooooooh! Quina enveja més sana que m'has fet! ;) Les fotos són genials, i la ciutat pinta preciosa. Amb tot, jo sóc covarda de mena i em sembla q no aguantaria tantes hores amb avió. Per això no hi vaig (no pels calés, nooooo!)

Clint ha dit...

Són les 9 del matí i ets la segona persona que em parla de Nova York...una mica de ràbia sí que feu! jajaja La foto de la biblioteca és magnífica (per mi clar!)

Quines ganes d'anar-hi que agafen tu!

Anònim ha dit...

Son brutals aquestes fotos... el viatge en general, però et volia fer una pregunta, al veure tant adornat Nadalenc, s'encomana la nostàlgia del Nadal?

Anònim ha dit...

Mooolt maco!!!! ;)

Enveja sana!!!

Anònim ha dit...

quines fotos son fantàstiques, enhorabona!!!..quines ganes de veure Nova York i tot això que contes..quina enveja.

Jo Mateixa ha dit...

Uauuuuuuuuuuuuu, et tinc una enveja d'allò més envejosa, vale si, sana, però enveja :-P

Unes fotos precioses, la del taxi la vas agafar per que era un tipic taxi de New York o per que feia propaganda de la peli de la Belen Rueda??? :-)

Molt maques, de debò que si, son unes fotos precioses i fan venir ganes de viure el Nadal d'una manera especial, diferent!!!!!

stratosergio ha dit...

De veure les fotos i sentir-te parlar fins i tot em venen ganes d'anar-hi!

Qué guai...

David ha dit...

Macu,macu,tu!

M'impresiona molt la foto feta en alçada del Niagara. Un bon viatget, sí senyor. En breu al meu post en tindràs un de semblant però del Cap d'any al Tirol: diferent, però "macu" també! jeje!
(per cert, m'has d'enviar un mail dient amb quin programa fas aquests muntatges, ok?)

Salut!

Ferran Porta ha dit...

Per mi, NY és als EUA el que Berlin a Alemanya: una mena de República Independent, un lloc diferent de la resta del país. Efectivament, estic d'acord amb tu que és LA ciutat per excel·lència (amb permís de Berlin, natürlich :)

Charlie ha dit...

vas contar les banderetes?

Puji ha dit...

Mafalda, això de l'avió és acostumar-s'hi, i això dels calés ès bfffff...

Clint, estic orgullosíssim de la foto de la biblioteca.

Farlopa, no gaire perquè veus un nadal molt "a lo grande", i el que trobes a faltar és el Nadal casolà.

Silperse, doncs ja saps, agafa la parenta i cap a la gran poma!

Kpitana, moltes gràcies, guapa!

Jo Mateixa, per les dues coses. Hi havia promo de The Orphanage per tot arreu.

Sergio, muntem un viatge crabstonià a NY?

David, la foto està feta des d'una torre mirador enoooooorme, que fa molt lleig, però, clar, quan ets a dalt... Espero la teva crònica.

Ferran, no conec Berlín, però NY és diferent a la resta del món, però cada cop menys, perquè la resta de ciutats (incloses les nostres) intenten imitar-la cada cop més.

Charlie, encara hi seria. Quin fanatisme, redéu!

Modgi ha dit...

Jo vaig estar-hi al setembre i si em regalen un pis no m'ho penso 2cops per anar-hi a viure. Bé, al preu que estan els pisos, si me'l regalen a kuala lumpur tampoc m'ho penso 2cops.

Felicitats per les fotos!
(He's Back, Johan Sebastian!)

mossèn ha dit...

i de dones ???? ... salut

Déjà vie ha dit...

akst post estava esperant jo. Em kdo amb la foto d la vista d ny amb els ocellets en primer pla. preciosa. M'ha agradat veure NIagara fall d nit, jo les vaig veure un mati de calor espatarrant.

DooMMasteR ha dit...

La foto del llibre és genial!! Els coloms poden volar tant amunt?

Quins llums! I quines fotos més bones!

Felicitats!!