http://instagram.com/14_puji YouTube

30 de gener del 2008

Ja no queden socialistes


Socialistes? Quins socialistes? El meu avi era socialista. el meu besavi era socialista. Aquesta panda que es fan dir Partit Socialista Obrer(!!!???) Espanyol de socialistes no en tenen res. S'haurien de canviar el nom d'una vegada i posar-se el nom del que realment són: oportunistes.

Ja no és un partit d'esquerres sinó un partit que va buscant tants vots com pugui arreplegar. Arrepleguen vots amb la bandera dels socialisme, arrepleguen vots amb la por a la dreta, arrepleguen vots del centre, i per, de tant en tant, arreplegar algun vot de la gent de dretes descontenta, han de tenir individus com el de la foto, que no és que no sigui socialista (que ja no en queden), és que és un ultranacionalista i un falangista dels collons.

I no senyor Bono, no. No estic fent referència al seu passat ni li estic retreient la seva joventut, parlo d'ahir mateix, sense anar més lluny. Cada vegada que el veig i el sento parlar em ve al cap això:


P.S.: Sí, el que surt darrera a la foto és el Rajoy. Ja ja ja!

9 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

Vale, estar clar que els hi estàs agafant molta més tirria als sociates, però si ja n'hi tens als pepepurs...a qui votaràs tu el 9 de març??

No val dir que no hi aniràs a votar eh, que vinc amb la barra de pa de la senyoreta que et va picar l'ullet en el post anterior i et foto un pinyu homeeeeeeee.

Per cert, bon dia :-)

Dani R. ha dit...

Jo al payo amb ulleres de la foto no li encarregaria ni la presidència de l'escala!

Vaya torkuato!

zel ha dit...

Jo m'afegiré a la jo mateixa, i vigila, Puji, que si ella du la barra del pa, jo duré un llom de porc del bo, i entre les dues....

No estàs molt acollonit, nen? No et fa por el dimoni Pperu????

Petonets!

DooMMasteR ha dit...

Son tots uns capullos! Ara ens volen comprar per 400 eurus!

Quin fastic... Crec que vaig a arrojar!

Ferran Porta ha dit...

El que està clar és que se'ns ha d'enfotre tant el PP com el PSOE. Aquesta no és la nostra guerra, com va dir no sé qui. Que facin el que vulguin, els espanyols. Del que ens hem de queixar els catalans és de no tenir polítics (catalans) amb altura de mires. Aquesta és la nostra desgràcia!

Clint ha dit...

Sóc l'únic que l'escot aquest de la dreta no el deixa pensar amb claredat?

Són pits sociates o d' iniciativa?

Puji ha dit...

Jo Mateixa, aquí vull arribar. No tot és blanc o negre (gris fosc o gris clar), per sort hi ha moltes més opcions.

Dani, i els seus votants deien en una enquesta que havia de millorar la seva imatge. Però si més ja no es pot millorar!!!

Zel, almenys els peperus sé de què van. El socialistes només en tenen el nom. Que guanyin els sociates és un mal menor.

Doom, lo dels 400 eurus és que ja no cal ni parlar-ne. Quanta collonada!

Ferran, i si no ens convenç cap i volem anar a votar sempre ens queda algun d'aquells partits minis que mai surten però sempre hi són als col·legis electorals.

Clint, és un escot aculoooooooxic.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

La ultradreta juga amb la por al "desmembramiento de la Patria". La dreta socialista juga amb la por a la ultradreta. La esquerra nacionalista juga amb la por a la Ñ. La esquerra ecologista juga amb la por a l'escalfament global. La ultradreta ciutadana juga amb la por al català. I la dreta catalana juga amb la por a tots els altres.

A qui voto jo que no m'empaso els pors que em volen vendre? A ningú.

No es que no quedin socialistes, es que no queden polítics amb una visió que arribi més enllà de la propera cita el.lectoral.

Crec que vaig a "arrojar" Buagggg!!!!

mossèn ha dit...

jo acabaria la frase dient ... ja no queden socialistes "i poc m'importa ... hem de vetllar per que mai s'acabin les ties bones !!!" ... salut