http://instagram.com/14_puji YouTube

23 de gener del 2008

Dieu-me el què


Quan m'assec davant l'ordinador i decideixo que aquell dia escriuré sobre algun tema d'actualitat, he de prendre una opció. Puc explicar la notícia i llestos, puc expressar la meva opinió sobre el cas, gairebé sense fer-ne esment, perquè tothom sap de què va, o fins i tot puc rajar sense control. Ahir però, se'm va ocórrer que podia aprofitar l'actualitat per escriure un petit conte. I així ho vaig fer. I quan el vaig tenir fet, em vaig sentir cofoi de la meva creació, em va semblar que era prou original i vaig pensar: té! avui els faràs riure! Però va anar passant el dia i tots els comentaris parlaven del fet d'actualitat, i cap ni un feia referència a la petita historieta que hi havia darrera. Vaig llençar un comentari de socors, per si algu reaccionava, però tampoc hi va haver manera. He tornat a llegir el conte de la Paqui unes quantes vegades, i m'he adonat que potser no s'entenia, o que potser només jo li veig la gràcia.


Si us plau, li podeu fer una altre cop d'ull i em dieu el què?


Deprimidament vostre,


Puji

7 comentaris:

Boira ha dit...

Acabo de llegir el conte, i trobo que és una manera molt original de parlar de la notícia, a mi m'ha encantat. Crec que si la gent no et va comentar res en referència amb el conte, és perquè es va quedar amb el fet de la notícia, o sigui, amb l'essència.

Clint ha dit...

Si t'haig de ser sincer, jo el que vaig pensar és que el Paco aquest encara tindria la barra de ser un gandulàs i que la Paqui fotia més hores que un rellotge...

però tenint en compte que fas un post parlant de "cuartus" just el dia que he hagut de pagar un sostre i el dia després de pagar l'IBI i les escombraries, veient que s'acosta l'hipoteca i la Visa...ara sí que m'he deprimit collons! jajajaja

Però aquest post d'avui, aquest sí que m'ha agradat molt! Sincer sincer!

Otger Cataló ha dit...

m'ha agradat puji .. he dit ....

stratosergio ha dit...

Jeje Puji. El conte és bo, a mi em va agradar, però vaig veure que la gente es prenia el tema molt seriosament...

Em va fer gràcia, una idea bona, d'aquestes de per un petit "enredo" es munta una de grossa... jo crec que es podria fer un curt-metratge.

Charlie ha dit...

Aquest de la foto és l'Enigma del Batman?

Ferran Porta ha dit...

No te'ns deprimeixis, Puji, que t'expliques molt bé! El que passa és que, noi, pe teu conte vas triar un tema massa sensible, i la dura realitat va tapar la història!

mossèn ha dit...

conte ??? ... el mario ??? ... coi, quines amistats que tens !!! ... salut