http://instagram.com/14_puji YouTube

17 de desembre del 2007

La primera Presidenta de la Generalitat?


Qui es recorda ja d'aquella noia ingènua, que en una nit electoral de fa molts anys, va fer el ridícul més espantós anunciant als quatre vents, amb un somriure d'orella a orella, la victòria de Maragall, i poc a poc li va anar canviant la cara, mentre als formatgets del Francino començava a creixer el color d'en Pujol, i al final es va haver de menjar les paraules i es va quedar amb un pam de nas.

Després va començar la seva carrera a Madrid. Primer vice-presidenta del Congrés dels Diputats, més tard Ministra de Vivenda, i ara, emparada pel seu Jose, cap de llista dels socialistes per Barcelona al Congrés. Però la carrera meteòrica d'aquesta noia no acaba aquí, ni molt menys. No us heu fixat que darrerament, Montilla, no només no parla, sinó que ni tan sols s'aixeca? És que està aferrat a la cadira, no fos cas que la Chacón li fotés. Sobretot des de la setmana passada, quan la Carme es va recordar dels socialistes més catalanistes, que estaven una mica arraconats des de la marxa de Maragall, i es va enfrontar en públic i sense cap vergonya a l'ogre espanyolista Bono.

Deixeu-me recuperar la meva bola de Mago Félix i augurar que el destí final de l'ambició de la Carme és ser la primera dona Presidenta de la Generalitat. I vès que no ho aconsegueixi!

Foto: EFE

16 comentaris:

Carquinyol ha dit...

ah... però... Montilla ha parlat alguna vegada ?

;)

Txell ha dit...

I a qui qllons es tira?

Clint ha dit...

Menys mal de l'última frase...haig de dir-te que a mig post, estaves a punt de perdre un lector!!

Ferran Porta ha dit...

Esperem que quan li arribi el torn, el federalisme que tan agrada a la Xacó hagi perdut els il·lusos adeptes que encara li queden a Catalunya.

Txell Salip ha dit...

I a qui l'hi fotrà una mamada aquesta paia per aconseguir-ho??

Ai, perdo, poder m'he passat amb el comentari.

Charlie ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Charlie ha dit...

Ei Txell! Amb lo anti-masclista que ets, em sobta molt que facis comentaris d'aquest tipus.
Es deu tirar el seu marit, que per algo s'hi va casar la setmana passada.

Aquesta tia ha arribat on ha arribat perquè és una curranta de partit i perquè ha sabut estar prop de la gent que tenia futur dins del partit. No per res és una de les mans dretes de Zapatero. Arrimadista, amiguista, llepaculs, interessada, pilota, tot el que vulgueu, però d'aquí a dir a qui es tira o a qui li mama, em sembla que és passar-se quatre pobles.
La Loyola i l'Ana de Palacio i la Rita Barberà dubto molt que es tiressin a algun totpoderós o que sapiguessin quin gust té un penis, i ben alt que van arribar.

Ara, tornant al tema inicial, per mi no té carisma, no crec que aguanti certa pressió, i té un accent que fot fàstic, i si arribés a Presidenta de la Generalitat voldria dir que la competència està fatal.

Oriol ha dit...

una de les teves prediccions amb la bola era que l'espanyol baixava a segona l'any passat i una mica més guanyem la Uefa. Així és que puc preveure (per estadística mag fèlix).......Carod-Rovira president del govern

DooMMasteR ha dit...

Doncs... Espereu que surti mig Baix Llobregat a votar-la! Que potser la tindrem com a presidenta...

mossèn ha dit...

qui ??? ... en puji ??? ... vaja, bo !!! ... salut

Puji ha dit...

Carquinyol,...mmmmmmppppfff...

Txell, hi ha qui diu que al Jose.

Clint, tranquil, no em mola gens la Chacón.

Ferran, a la majoria de votants del PSC el federalisme els hi porta fluixa, i això no se si és bona o mala notícia.

Tramuntana, benvingut/da a la cullerada. Dóna aquesta impressió, oi? Però crec que ha arribat on és currant-s'ho molt. Ah! I no et preocupis, que a la cullerada tothom és lliure de dir el que vulgui. Si no ens agrada ja rajarem si cal, però dir es pot dir qualsevol cosa.

Charlie, d'acord en tot. Però aquesta noia fot una miiiiiiiica de ràbia. Tot i això la prefereixo mil cops a ella que al Montilla.

Oriol, la predicció exàctament deia que guanyarieu la UEFA i baixarieu a segona. La primera part quasi l'encerto i quan ho vaig dir us vau pixar de riure.

Doom, el Baix Llobregat, el Vallès, el Barcelonès i el Maresme central (és a dir Mataró) voten sociata hi hagi qui hi hagi al capdavant.

Mossèn, ho confesso, avui no sé què collons dir-vos.

kena ha dit...

uhms...
aqueta foto em sona, cullera en galta
però no em sona aquesta adreça de blog, ni em sona el meu, que es nou..

en fi
la blogosfera és petita, sembla ser...

petonets

El veí de dalt ha dit...

No és que ho pensi ella, és que el partit ja hi ha apostat!

mossèn ha dit...

podeu provar a dir ... cada dia esteu més bo !!! ... gràcies, de res ... salut

Puji ha dit...

Kena, culleres, càmeres,... la qüestió és tenir una eina per dir-hi la nostra. Benvinguda a la cullerada.

Veí, sí, tots menys en Montilla!

Mossèn, oh! Qué bo que esteu!

Charlie ha dit...

18/12 9:58 - Confirmo que es tira al seu marit, perquè està embarassada.