http://instagram.com/14_puji YouTube

15 de novembre del 2007

Va de frikades


El YouTube mai deixarà de sorprendre'm. Sempre hi pots trobar una nova animalada que t'arrenqui un somriure. El tio del vídeo es diu Remi Gaillard, àlies Nimportequi (és igual qui sigui). Aquest francés va anar a l'estadi de Sant Denis el dia que es jugava la final de la copa de França, es va posar l'equipació sencera dels guanyadors, i saltant-se tots els controls de seguretat, va acompanyar l'equip a recollir la copa, va saludar Chirac (que li va dir que havia jugat molt bé), va donar la volta d'honor al camp, i el van entrevistar per la tele!


Però resulta que aquesta no és la seva única proesa. Té una pàgina web: www.nimportequi.com, on hi ha un munt de vídeos on aquest paio fa animalades per París, molts cops jugant-se el tipus, i val a dir que el tal Remi és un autèntic esportista, i en futbol no vegis com la toca!


Si podeu, no us els perdeu, especialment un en què fa de Rocky i una entrevista que li fan a la tele després d'això de la copa de França on va vestit amb la samarreta del Barça.


Moltes gràcies Evitas!

8 comentaris:

Dani R. ha dit...

Ovació!!

Txell ha dit...

Juajuajaujaujuajua!!!!!!I els seus "companys" d'equip, no se n'adonen??? (Es que no l'he pogut veure fins al final, pq tinc el jefe fent el borinot)

Flanagan ha dit...

És un heroi XD!!!

Unknown ha dit...

jejeje, vaya crack!

Terra ha dit...

Osti tu! jajajajaa, vaja morro que li fica el tio!

Puji ha dit...

Dani, ooooooooooooh!

Txell, n'hi ha algun que el mira raro, prò ningú s'atreveix a dir-li res.

Flanagan, en un altre vídeo va corrent amb vestimenta d'atletisme i li fot la cocacola a dos paios i se la tira pel cap, com si fos l'avituallament.

Kanu, s'han de tenir collons.

Terra, ja et dic!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Això és un performer, i no el pallaso d'el Jimmy Jump.

El veí de dalt ha dit...

Collons, collons...