http://instagram.com/14_puji YouTube

12 de novembre del 2007

Uf!


Dic uf! perquè el que comentaré avui és una d'aquelles històries que em generen tantes idees i tantes coses a dir que no sé ni per on començar. Tothom sap el que ha passat, així que anem directament a l'anàlisi de les parts:


  • Aznar és un feixista, un criminal de guerra i un col·laboracionista amb l'imperialisme dels Estats Units, i les empreses inversores espanyoles es continuen comportant com si Sud-Amèrica fos una colònia espanyola.
  • Hugo Chávez és un maleducat. Algú que no deixa parlar els altres i que interromp constantment amb sorna i despreci no pot anar donant lliçons de democràcia. Un dirigent que fa modificacions de la Constitució al seu antull i tanca per Decret la televisió que parla en contra d'ell, no pot titllar ningú altre de feixista. Primer hauria de mirar dins seu. Per altra banda, el cop d'estat del 2002, més que un cop d'estat va ser un vodevil: ara em segresten, ara m'alliberen, ara no ha passat res. Per mi que en aquesta obra de teatre amb portes que s'obren i es tanquen, Chávez va ser actor protagonista, però també director.
  • Zapatero és un gran actor, ens ha demostrat que és un mentider i el seu ritme al parlar avorreix fins i tot les pedres , però es va comportar com un senyor defensant el seu antecessor. No vull passar de llarg que uns dies abans va prometre no sé quants milers de milions a Sud-Amèrica per a que la població tingui accés a l'aigua. Permeteu-me riure. (Super sudameriqui pastarrufi millonoso).

  • El PP fa tanta pena que no sé ni com expressar-ho. En lloc d'agrair-li a Zapatero el seu gest i quedar com uns senyors, ho han utilitzat, un cop més, com a arma electoral. En canvi, en el seu habitual esforç per alçar la nazión espaÑola, han lloat l'actuació del rei.

  • I el rei. Ah, el rei. El rei és aquest senyor a qui paguem una milionada cada any per a que sigui el nostre cap d'Estat a perpetuïtat i sense que ningú l'hagi escollit. El rei, també gràcies a la nostra generosa aportació, ha estudiat, des de molt jovenet, política, diplomàcia i oratòria. I en la primera intervenció sense guió, de collita pròpia, que ha fet en trenta anys, l'únic que surt de la seva boca és: "Por qué no te callas?". Olé els teus collons, torero!

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Puji, ja sé perquè estic enganxat al teu bloc: no es podia resumir millor!!

Dani R. ha dit...

Com ha dit en Basté al "davantal de les 8": Per cada 10 vots de l'extrema dreta que guanya el PP en perd 1.000 del centre.

A donde vamos Mariano?

Charlie ha dit...

Si no fos per en Sarkozy, me n'anava a viure a Perpinyà. Quina vergonya de país!!! (el del costat)

Anònim ha dit...

Pensa son teixits del mateix patró: "Los españoles tenemos los cojones bien puestos"

Ai! Quin ridicul!

Clint ha dit...

només t'ha faltat dir que si que n'és de campetxano! un gest i ja tens una pila de republicans a punt de pagar-li les vacances d' hivern!

Teòricament ha fet la seva feina no?, això sí ha quedat prou bé a la tele...

Unknown ha dit...

D'acord amb tu en tot.

Faria un matís: el Rei va fallar en les formes però al Chavez aquest algú li ha de començar a parar els peus.

Flanagan ha dit...

Que falta de talante por Dios...

Txell ha dit...

Uf, doncs la societat española porta 2 dies aclamant al rei i a la mare que el va parir.

Està claríssim, que tenim punts de vista molt diferents. Encara bò...

Charlie ha dit...

per cert, he penjat al meu bloc el vídeo de tal i com va ocórrer tot plegat. No ho us perdeu!

stratosergio ha dit...

Siempre me he preguntado para que co#o "tenemos" un rei. Algunos dicen que es básicamente por el tema de relaciones públicas. Pues me parece lamentable el espectáculo barriobajero que dio. De acuerdo que el Chavez será lo que sea, pero a ese no le pago los yates con mis impuestos. Si este hombre representa "nuestra" imagen de cara al mundo, que me devuelvan el dinero. ¿Secuestrarán el blog si cuestiono su senilidad?

Por favor, si se puso en el energúmeno plan que veo cada mañana en la Ronda entre muchos conductores: "Imbécil, qué haces" "A tomar pol culo, dominguero!"

Y por supuesto que el PP aplaudió su actuación: al fin y al cabo es su estilo...

Terra ha dit...

L'Aznar és un impresentable, per dir-ho suaument, però també crec que el Zapatero es va comportar com un senyor.
El Chávez un altre desgraciat, intentant donar lliçons.
Flipant la sortida del rei d'Epaña! No m'ho esperava gens, com ningú clar....apa, improvitzant!jajaja Encara que no va començar la frase amb "es para mi motivo de honda satisfacción...

Mikel ha dit...

El Chavez es tant o mes feixista que l´Ansar

Puji ha dit...

Quina merda de país! El rei surt reforçat, Chávez segueix a sus anchas dient el que li passa per la bola i el PP i el PSOE segueixen en la seva lluita particular. Quanta merda!

mossèn ha dit...

uf ??? ... voldras dir : "tuf", oi ??? ... salut

El veí de dalt ha dit...

Buf, buf! Com els gossos, tots plegats.

Boira ha dit...

Com pot és pot permetre el luxe de perdre els papers? Al menys s'ha quedat ben retratat. No són bons temps per al rei, i jo que me'n alegro.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Em sembla que tots han quedat ben retratats: Chàvez "el demócrata", Acebes "el fachenda", Zp "el talante" i Juan Carlos "a mi me gusta el pim-pi-ri-bi-pim-pim"

Per molt que diguin a las Españas el rei ha quedat com un bufó patétic. Al nivell del paio de "Laveuvist? La mare que el va parir!!!"

Otger Cataló ha dit...

No estic d'acord amb el primer punt Aznar és un expresident escollit democràticament que de feixista no en té res.