29 de novembre de 2007

Jo hi seré

Ja fa dies que corren cinquantaipico motius per anar-hi, i tots em semblen correctes. Jo hi seré, perquè en la democràcia que tenim, i en la que crec, només tenim dues maneres d'expressar-nos: anar a votar quan toca i manifestar-nos quan ens emprenyen. Les eleccions són molt tancades, rarament canvien les tornes i els representants no representen ningú. Les manifestacions solen servir per poca cosa, però jo vull anar-hi. Porto mesos fotent cullerades contra Espanya, contra el PP, contra el PSOE, contra RENFE, contra l'AVE, contra els peatges i contra la ministra doblá y partía. Porto mesos dient que per favor algú faci, algú digui o algú convoqui. Per coherència personal, no em puc quedar a casa. Almenys he de poder dir que jo hi vaig ser, que jo vaig cridar que vull decidir.


Si fa mesos que crides contra Espanya, contra el PP, contra el PSOE, contra RENFE, contra l'AVE, contra els peatges i contra la ministra doblá y partía, ara és el moment de cridar més fort, és el moment d'abandonar el sofà, les pantufles i la tele, és el moment de dir el que penses, i quants més siguem, més se sentirà el nostre...9 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Tens tota la raó.

Clint ha dit...

No et dic que no tinguis raó. Però em penso que aquesta vegada no hi aniré, no ho tinc decidit encara.

El problema en democràcia és que al minut i quatre segons d'haver acabat la manifestació, tots els bons motius quedaran diluïts en un ball de xifres, de la guàrdia urbana, dels de contrastant i d'un Joel Joan esverat i en tota la colla de polítics que voldran fer-se-la seva o carregar-se-la...

A mi això si que em fa emprenyar

Ferran ha dit...

Puji, absoluta, radical i incontestablement d'acord amb els teus arguments. És clar que la mani la utilitzaran "els uns", com sempre, però també "els altres"; cony, no els donem el gust de poder dir que, al final, només hi van anar quatre arreplegats!

Com diria el recentment desaparegut FFG: "A la mierda!" (dedicat als que cada dia ens donen motius per cabrejar-nos)

Anna ha dit...

aquesta vegada no cal que pensi si anar-hi o no... la connexió Barcelona-Copenhague en metro està pitjor que la RENFE.

Mikel ha dit...

Jo entenc i defenso els motius que dius pero em temo que no aniré a la mani.

Puji ha dit...

Sembla que s'està remenant fer una trobada de blocaires copdemallencs per a la mani. A veure si demà ho acabem de lligar...

Metamorfosi ha dit...

Ja veig que us esteu mobilitzant. Així m'agrada Puji, tu sí que ets conseqüent i coherent.

Petons... i gràcies per passar-te pel bloc.

Metamorfosi ha dit...

Ei Puji... al final heu quedat?
Si heu quedat... ¿on? ¿a quina hora?... que si al final m'ho puc arreglar no sabré com trobar-vos!

Charlie Hi-Hat ha dit...

Proposta de Trobada Blocaire al meu post sobre la mani!!!