http://instagram.com/14_puji YouTube

8 de novembre del 2007

Catalans emprenyats (per fi!)


Fa dies que reclamo que els catalans fem alguna cosa, que ens mobilitzem. Tots hem coincidit en això, però no acabem de trobar la manera de fer-ho. Però per fi algú ha trobat una fórmula. És un manifest per esperonar governs, administracions, partits, sindicats, patronals, associacions i plataformes, que són qui tenen les eines per fer alguna cosa.

Es tracta d'un simple manifest que diu el que pensem molts i el que ja hem escrit molts. A més ho diu d'una manera molt encertada i sense deixar-se res. L'únic que cal fer és adherir-s'hi. A vegades pot semblar que aquestes coses no serveixen de res, i sovint és així, però la unió fa la força, i si ens hi adherim un milió, o dos milions de catalans, o més, de la manera que aludeix les organitzacions i institucions, ja ho crec que servirà!

Ho vaig descobrir ahir a la tarda al bloc de La Reusenca, i el nombre d'adhesions creix a un ritme vertiginós. Per fi hi ha una manera de fer alguna cosa, de fotre-hi cullerada, de que algú ens escolti, collons! Jo sóc un català emprenyat i ja m'hi he adherit. I tu, què esperes!?


10 comentaris:

Dani R. ha dit...

Au! Ja hem firmat
Grandios el logo del Cuní emprenyat!
D'on l'has tret?

Anònim ha dit...

Adherit! I tant que ha de servir!

Charlie ha dit...

Em sembla molt bé, però de totes formes no estaria de més afegir al manifest bastants altres temes que ens emprenyen. La RENFE només és un més.

Amb (sense) el teu permís, he fet servir el grandiós logo del Cuní per promocionar el manifest al meu bloc.

Unknown ha dit...

Cony. A la web hi diu que estan fent manteniment. Després ho torno a intentar.

Per cert, jo també utilitzaré el logo per promocionar el manifest i estaria bé que tots ens posessin el logo a la dreta del nostre blog, com jo faré.

Anònim ha dit...

Com en Charlie: permís auto-atorgat, Cuní penjat!

Joana ha dit...

A veure si serveix...Jo també m'hi adheriré!!! Perquè ja està bé tot plegat!

Puji ha dit...

Ep! Hola a tots. El Cuní emprenyat l'he trobat posant "PROU!" a Google imatges. No sé qui l'ha creat, però jo l'he agafat per la patilla, així que serviu-vos.

Charlie, d'acord amb tu, però parla d'infrastructures en general. Per alguna cosa hem de començar i millor que sigui la més escandalosa.

Oscar, veig que han desaparegut alguns noms que no podien ser reals, com ara "tren de rodalies, Esvoranc". Potser aquest és el manteniment que feien. Ara torna a funcionar.

No sé si té res a veure amb això, però sembla que en Monti i Foment del Treball ja s'han començat a posar les piles.

Modgi ha dit...

Diria que arriben tard a fer-ne una de finlandesos emprenyats. Per canalitzar, dic...

una lingüista ha dit...

Jo ja ho signo!

oriol ha dit...

de vegades penso que els catalans estem massa acostumats a que ens la fotin, i per molt que ens la foten ens costa revoltar-nos. Et recomano l'article ( sempre irònic ) d'en Quim Monzó a la Vanguardia d'avui ( 9-11 ). GRàcies per fer-nos particeps de la iniciativa. Vaig a adderir-m'hi!