http://instagram.com/14_puji YouTube

10 d’octubre del 2007

A més d'assassins, gilipolles


Aquests paios porten trenta anys matant gent a tort i a dret per aconseguir l'autodeterminació del poble basc. Finalment, algú amb cert poder ha posat els ous damunt la taula i ha decidit tirar endavant amb el referèndum. Evidentment, tothom se li ha llençat al coll. I aquests capullos, que no ho oblidem, demanen el mateix que ell, enlloc d'ajudar-lo, tornen a posar petardos i donen més motius als espanyolistes per posar el Lehendakari a parir.


Hi he donat moltes voltes, i només se m'acut una explicació: la independència i la llibertat d'Euskal Herria només és una excusa per poder seguir xuclant de la mamella de l'extorsió i de les pràctiques mafioses. Si m'equivoco, que ho demostrin, ajudant al pobre Ibarretxe, que sembla l'únic amb dos dits de front en aquesta història.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí, jo no se com s'ho fan, però cada vegada que el Lehendakari fa alguna cosa, PUM!

No ho entenc... Quina forma de cagar-la cony!

Anònim ha dit...

Hi ha qui diu que darrera d'ETA hi ha la mà negra d'algun... "espanyolista". Teoria de la conspiració? Potser sí.
Hi ha qui diu que l'home mai va arribar a la lluna, que tot plegat va ser un muntatge dels americans. Teoria de la conspiració? Potser també...

Anònim ha dit...

Tens tota la rao del mon amb el post, només puc dir això !!! Simplement post motl encertat !!!

Unknown ha dit...

Jo no estic gaire d'acord amb la manera de l'Ibarretxe de plantejar el refèrendum (sobretot perquè penso que aquesta consulta s'ha de fer amb absència total de violència); això no treu que en comparteixi la finalitat. Amb el que sí estic completament d'acord és que aquesta colla de subnormals només fa que embrutar les aspiracions legítimes d'aquells que demanem la independència del nostre poble (o del basc). Que se les fotin pel cul, les bombes!

David ha dit...

No hi ha terra que valgui la mort d'una vida humana. La finalitat no justifica els mitjans.

Nosotras mismas ha dit...

Això ja no té ni nom.

Petons

Clint ha dit...

És una pena, però és que ETA necessita els espanyolistes per justificar-se i els espanyolistes a ETA per tal de poder tenir sempre a punt la bandera del país..i s'acosten les eleccions...i uns i altres miren els seus interessos!

I a tot això, els terroristes cada cop més xapusses.

Dani R. ha dit...

La ment criminal es força complexa, ves a saber que els passa al cap aquest tarats cada vegada que decideixen atentar.

Unknown ha dit...

ETA no vol la independència, vol extorsionar i lucrar-se, i punt.

O això o la teoria de la conspiració espanyolista, que també podria ser.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Hi han masses interessos en que la ETA no desaparegui, massa gent que viu d'extorsionar a d'altres, massa gent que viu de las partides dels presupostes de l'Estat dedicades a la lluita anti-terrorista, , massa gent que guanya poder retallant els drets fonamentals dels ciutadans amb l'excusa d'ETA.

I curiosament els antics dirigents d'ETA no tenen ni idea de qui mana actualment a l'ETA. I curiosament, cada vegada que interesa al govern de torn, detenen a la cúpula de ETA.

A mi francament ja fa molt de temps que tot això me la porta fluixa.

Puji ha dit...

Sembla que, com dieu, es necessitin els uns als altres. Quin fàstic tot plegat.

Txell ha dit...

Uf, he tingut un dia de perrus.

Jo diria més... Putus mercenaris que cobren per matar. Ni fanàtics, ni nacionalistes, ni polles en escabeig!

mossèn ha dit...

anda la ostia ... salut

Mikel ha dit...

sempre s´ha dit que dins d´ETA hi ha molt agent que no sap fer res mes que amagar-se i financiar-se a base d´extorsions i si deixesin les armes no sabrian pas que fer.

oriol ha dit...

Totalment d'acord, però jo afegiria el següent:

-si fa uns mesos el govern Zapatero era capaç de defensar que el senyor DE Juana havia de sortir de presó, tot perquè estaven en mig del procés de pau, perquè carai ara permet que el juez DRED de la política espanyola, faci una de les seves garzonadas i empresoni a tota la mesa de Batasuna? És més, ho ha permès, o ho ha instigat de cara a les eleccions generals? No fos cas que algú li pogués dir al senyor promeses incomplertes que és menys espanyol que el PP!!