http://instagram.com/14_puji YouTube

1 d’octubre del 2007

Experiència estruciforme


Divendres a la nit vaig patir la meva primera experiència estruciforme. Vaig anar a l'auditori de la Farinera del Clot, on actuava el company blogosfèric Estanislau Verdet, acompanyat dels Cantimplores Marramiau. Fa molt temps que segueixo de prop les seves demostracions i defenses del corrent lletgista i he escoltat el seu disc fins la sacietat. Però està clar que el senyor Verdet mostra el seu màxim esplendor dalt de l'escenari. Les seves composicions guanyen un 100% quan són interpretades magistralment pels Cantimplores. L'espectacle, però, no és només música. Les intervencions parlades llarguíssimes d'en Verdet, defensant el lletgisme, a l'hora que diu que és una collonada com una altra, i les projeccions divertidíssimes fan l'espectacle molt més complet.


Ens trobem davant un dels autors que poden conformar el futur del panorama musical català. Una mica rotllo Messi. "Recuerda su nombre: Estanislau Verdet"


Jo ja sóc estruciforme, i us recomano que si podeu, no perdeu la oportunitat de ser-ho.

5 comentaris:

Dani R. ha dit...

Vaya portento el Verdet

Anònim ha dit...

Puji: em sap un greu espectacular que hàgim coincidit en el temps (el divendres) i l'espai (la Farinera), i els nostros cossos no hagin cedit uniformement a la força gravitacional.

Però molt molt greu.

Clint ha dit...

Jo tinc moltes ganes de que els astres siguin propicis i pugui anar-los a veure!

Puji ha dit...

Dani, en directe és brutal. Els tals cantimplores són uns autèntics virtuosos.

Crue, això s'ha d'esmenar com sigui!

Clint, no te'n penediràs.

mossèn ha dit...

paguen bé ??? ... salut