http://instagram.com/14_puji YouTube

10 de juliol del 2007

Gora San Fermín!

Ja he explicat en alguna ocasió que la setmana del 7 al 14 de juliol m'encanta llevar-me d'hora per veure els encierros de San Fermín. És un espectacle que sempre és diferent i sempre m'agrada. Per exemple, l'encierro d'avui ha estat net, amb la manada junta, on els mossos han aplicat a la perfecció la tècnica per a que els toros seguissin cap al corral de la plaça. Ha estat bonic de veure. Però també hi ha l'exemple de l'encierro de diumenge. I és que aquest va ser divertit de debó. Els caps de setmana hi ha una gentada de por, els carrers de Pamplona són plens de borratxos i de guiris que no entenen res, i això fa que l'encierro sempre sigui mogudet.

Us en deixo les imatges. Coses que no us heu de perdre:

  1. Un pringat amb la càmera de fotos a la mà, embestit per un toro, que queda estampat a la paret de fusta de la curva de mercaderes.
  2. El toro que es gira abans d'entrar al callejón i embesteix a bulto, on un tio vestit de verd, passa els pitjors moments de la seva vida i un tio de blau no necessita donar-se impuls per saltar la valla.
  3. Els dos subnormals sense samarreta i amb una càmera de vídeo a la mà, que s'abracen al toro quan ja està encaminat al corral de la plaça. Divertidíssim com els pastores foten cops de vara als dos tios.


Segur que direu que un hippy com jo hauria de dir que això és crueltat amb els animals i bla, bla, bla... Absolutament d'acord. Digueu-me on he de signar per prohibir-ho. Mentrestant, deixeu-me que, una setmana l'any, en segueixi gaudint.

12 comentaris:

Waipu Carolina ha dit...

jaaaaaaaaaaaa, mai he visto això però no estic segura que pugui gaudir del espectacle...potser?

Oriol ha dit...

Jo també firmaria perquè mai més és retransmitis el partits del Bar$a i perquè desapreixés i a vegades també ho els miro. T'entenc perfectament...jejeje.
El que té pebrots és el pastor aquell que surt darrera dels braus, que com es girin tots de cop, li faltaran braços per fotre garrotades.

Per cert, necessitem dades per diumenge

Dani R. ha dit...

M'encanta com els comentaristes justifiquen les garrotades dels "pastores" a los "dos sin camisa", jeje

Itf ha dit...

Que gilipolles els sense camisa!

g! ha dit...

Uf!! sempre diuen que el cap de setmana és caòtic per la quantitat de gent de fora. Realment impresionant i per viure-ho!!

Per cert! deixo dues cosetes a l'aire.

1. L'atre dia vaig sentir que hi han veïns que per 30 eur persona llogan els seus balcons amb esmorzar casolà inclòs. :-)

2. És possible que no acceptin mosses als encierros? Tots són homes!!!

Puji ha dit...

Waipu Carolina, benvinguda a la cullerada. Durant tota aquesta setmana a les vuit en punt. Intenta-ho un dia. A veure si t'agrada.

Oriol, jo firmaria perquè enderroquessin Sarrià...ui! si ja està fet! Demà tindreu notícies.

Dani, "se ha llevao un par de golpes de vara" "pues me parece poco" ja ja!

Itf, doncs aquests paios voten!

G, 1. Em sembla molt barato
2. Si t'hi fixes sí que n'hi ha. Però molt poquetes. De fet fa 70 anys, la meva besàvia pamplonesa ho feia.

Anònim ha dit...

Això del San Fermín és una passada. Jo hi vaig ser l'any 94 però no vàrem tenir els sants collons de còrrer. Fan impressió aquests bitxos. El millor de tot és quan els pastores curren a guiris i borratxos (a les 8 del matí) i tota la plaça els anima a fer-ho amb aplaudiments i càntics.

Clint ha dit...

El pitjor dels hippies és que us creieu que ho sou! jajaja se t'ha vist el llautó!

És que em punxen i no em treuen sang!

llevar-te d'hora? perquè no t'ho graves!

Anònim ha dit...

Vaig tenir la sort de veure l'encierro del diumenge en directe. El millor de tot és el "post-encierro", amb connexions al cap de la Creu Roja, amb l'entrada d'urgències dels 2 hospitals públics de Pamplona, entrevista al cap d'urgències... brutal!

Diumenge va haver-hi 2 heridos "por hasta de toro", tremendu!.

Candela ha dit...

hola! SORPRESA!



No hi he estat mai als sanfermines!

Puji ha dit...

Àirum, m'agradaria anar-hi, però tampoc tindria collons de córrer.

Clint, ho sento, és una debilitat que tinc. Ho dec portar a la sang.

Oscar, el despliegue de medios de cuatroº fa hasta una mica de risa.

CANDELA!!!! Hola guapíssima!!!! Gora San Fermín! Gora! Gora la Candela! Gora Gora Gora!

Anònim ha dit...

Sense ànimus d'ofendre: jo hi faria corre la Marina Rossell.

Segur que llavors els santfermineros autèntics, els guiris, els borratxos i tota la mandanga posarien el turbo, no fos cas que els envestís...