http://instagram.com/14_puji YouTube

9 de maig del 2007

Jo no sóc tonto


Per començar el post d'avui us he de fer una confessió terrible. M'agraden les pizzes del Pizza Hut. Sí companys, veig la decepció als vostres rostres, però si us plau, no em repudieu. Sóc consumidor molt habitual del greix industrial, el pernil dolç de plàstic i la salsa barbacoa radioactiva. Sovint amics, massa sovint, truquem a can Hut entre setmana, que són més barates, i demanem una pizza familiar. Que una pizza familiar és molt gran per dues persones? Sí, però endrapem el que ens vé de gust, i el que sobra ens ho emportem per esmorzar l'endemà, en detriment del saludable bocata de fuet.


Ahir a la nit vam decidir fer una nova ingesta massiva de colesterol, i vaig marcar el número que ja em sé de memòria (93.221.03.01). Vaig demanar una familiar de pollastre a la graella. Quin detall que el senyor Hut faci els menús en català. Llàstima que la Doris (Holabienvenidoapicsajálatiendedoris) no sabia què era un pollastre ni què era una graella.


Al cap de mitja horeta, quan ja teniem més gana que Julián Muñoz, va sonar l'intèrfon. I va començar la litúrgia del menjar basura. Vam preparar la taula, amb la coca-cola (imprescindible per digerir la pizza) i unes tisores per tallar el coc. Però en obrir la caixa finament serigrafiada vam tenir un ensurt. Dins la caixa habitual de pizza familiar hi havia una coseta minúscula, de la que sobrava caixa per tots costats. Ja està! Vaig pensar. La Doris s'ha equivocat i m'ha posat una mitjana. Però no, conec bé les mitjanes, i allò que tenia davant era un pèl més gran que una mitjana. Ens vam afartar com de costum, però l'esmorzar de l'endemà va ser una mica escarransit.


Senyor Pizza Hut, si es pensa que podrà augmentar beneficis reduïnt en dos centímetres el diàmetre de les seves coques de recapta, i es pensa que un addicte a l'oli xungo com jo no se n'adonarà va ben apanyat. Li demano si us plau que truqui al senyor MediaMarkt. Ell li dirà que jo no sóc tonto.

21 comentaris:

Déjà vie ha dit...

jajajjaja q bó!!! la veritat es q a mi le pizzes d'en senyor Hut tambe m'agraden tot i q no en consumeixo gaire sovint. Jo crec q per aki ja sabem q tu no es tonto. :P

Dani R. ha dit...

Jo confesso: Hut forever, muerte a Telepicha. Què ruins! si la gracia de menjar una familar és poder dir: "ostres si que ha sobrat pizza..."

Otger Cataló ha dit...

tio, passa't a Capri Pizza, les millors pizzes industrials del mercat.

Charlie ha dit...

bah bah bah, Pizza Movil és la millor!! Tot i que, quan vivia a Barcelona, les demanava a Domino Pizza (que encara eren més bones)

Rituslee ha dit...

jo les compro als equatorians de la cantonada, em sembla que no són multinacional pizzera, encara.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Pizza Hut és massa greix pel meu gust.
Jo soc més de pizza Tarradelles. La congeles i no cal ni descongelarla. Directament afegeixes allò que et vingui de gust(venen una mica tristes) i al forn. 10 minuts a 150º amb grill i estàn de conya.
¡Ah, i una cerveseta ben frequeta!

Metamorfosi ha dit...

Aquí on visc, si vull que me les portin he de trucar al restaurant. Són molt bones, però piquen una mica a la butxaca, de manera que també sóc de les que tenen alguna pizza Tarradelles a la nevera pels casos d'urgència (això sí, acostumo a afegir-li formatge de cabra... ummmm)

Tranquil Puji, que no et repudiarem. Que qui més qui menys, ha clavat queixalada a una pizza!

Gerard Agudo ha dit...

Jo sóc pro Pizza Hut però et dic una cosa la XXL que venen al Carrefull amb la vora omplerta de tomaquet picant està espectacular.

David ha dit...

Estic totalment d'acord amb C.e.t.i.n.a: TARRADELLAS POWER!

La de "rulo de quesos de cabra" està boníssma! I a més la pizza mercadona (marca blanca) també la fa tarradellas i és semblant a una familiar.... i per 3 eurets!!!!!

Anònim ha dit...

Es que les pizzes si no hi ha coca cola no val la pena, es el millor ingradient. Jo les pizzes del buitoni i les omplo d'embotit del bo !!!! mmmmm....mmmmmm... que boneeeeesssss !!! Quina gana que cabró !!!

euria ha dit...

Si, la coca cola és vital perquès es pugui desfer el greix ...segur!!! Jo les menjo tarradellas i estan prou bé....però crec que no són d'aquest tamany. Ei q m'entra gana...vaig a dinar ;p Bona tarda!!!

Anònim ha dit...

Tiu, ara si que m'has deixat sense paraules! El Pizza Hut, és per emergències!!!!!!!!!!!

Clint ha dit...

les 17:20 i encara ningú t'ha repudiat! a veure si tots serem amants del pizza hut! Perquè el Pizza World és un trunyu!

Tot i que jo ultimament acostumo a comprar bases de pasta fresca i me la faig del que li ve de gust al nano clar!

Puji ha dit...

Se m'ha girat una mica de feina. Bona tarda i bona pizza, cumpanyés!

Anònim ha dit...

Uff!! Jo era adicte a la familiar de peperoni! Que bona que estava!!
Desprès vaig coneixer a la meva xicota i les pizzeries mataronines i em vaig oblidar rapidament del pizza hut XDD

Candela ha dit...

LES PIZZES DE MR. HUT SÓN LES MILLORS DEL MÓN! VISCA L'OLI GREIXÓS!!!!

Anònim ha dit...

Coincideixo amb l'Edu que les del Capri són les millors, encara que jo fa molt que no en compro, ja que les faig a casa, amb farina, aigua, sal i llevat. Boníssssssimes!! Pel que fa als ingredients, no hi ha res com la clàssica de pernil i xampinyons, encara que la de pollastre està molt bé.

Petitabruixa ha dit...

A mi m'agraden les de Pizza Hut però aquí no en tinc..La Telepizza és per una emergència i me la prenc amb glopets d'Almax però les del Javi, l'amic argentí, que tenim ben aprop, les fa enormes, boníssimessssssss, amb embotits frescos i tirades de preu.

I al congelador, sempre les Tarradelles per quan no volem sortir (es que preferim anar menjar-les a l'argentí per xerrar amb ell una estona i prendre un chop de cervesa!) o, el que es el mateix, les del Mercadona.

Per cert, que m'heu fet entrar gana, cony!

(vaig prometre no dir tacos des principis d'any i hòstia puta, cullons, tus muertos...no hi ha manera de no dir-los !)

Anònim ha dit...

Benvolgut Puji, algun dia hauríeu de parlar de les alitas de pollo del Pizza Hut... que les regalen amb els pedidos perquè ningú les deu comprar de per si! :o

Puji ha dit...

Buenu, ha quedat força clar que molta dieta mediterrània i molta merda, però a tots ens agrada una dosi de menjar escombreries, de tant en tant.

Clint ha dit...

Ahir vaig tenir que sopar pizza...hi tindràs res a veure?