http://instagram.com/14_puji YouTube

13 d’abril del 2007

Sbruasembrluksssprede

Obro l'armari dels trastos i em cauen un munt d'andròmines al damunt. Començo a remenar, i després d'una bona estona les trobo. Estan plenes de pols però encara estan en bon estat. No les havia utilitzat des de feia sis anys, però una estona de reflexió en boles davant el mirall m'havien decidit a rescatar-les.



Busco la samarreta de tirants, els pantalons i els mitjons del Decartón, m'ho poso tot, i finalment me les calço. El pas del temps les ha engroguit una mica, però segueixen sent llampants. Quan em poso dret, els peus se m'hi adapten de seguida, i noto el tacte tou de les càmeres d'aire. Amb elles als peus em noto fort i segur. És com si aquests sis anys haguéssin passat en un obrir i tancar d'ulls.



Aprofitant la trempera m'afanyo a sortir al carrer. L'aire fresc de la tarda em pica la cara i els braços nus. Em sento em plena forma, i sense pensar-ho arrenco a córrer. Caram! però si encara estic fet un xaval. I animat per aquest primer èxit accelero el ritme.



Porto cinc minuts galopant pels carrers de la ciutat, i tot ja no va tan bé. Em fa mal l'esquena, les cervicals i els bessons, i començo a notar una molèstia als talons. Sí, m'estan fent una llaga. Els pulmons em cremen i tinc el cor desbocat. L'esperit prudent em diu que hauria de parar, però l'orgull no m'ho permet. Tot i això, faig mitja volta. Va sent hora de tornar cap a casa.



La tornada es converteix en una agonia. A cada gambada sento dolor intens a tots els músculs del cos, fins i tot alguns que no sabia que existien, m'ofego, i els meus peus s'estan convertint en una carnisseria, però no he de parar. Primer perquè l'amor propi no em deixa, però sobretot perquè si paro no se si seré capaç de tornar a arrencar. Tinc la cara congestionada i la suor em baixa a raig per les temples. Finalment, veig les portes del cel. Ja he arribat al meu tram de carrer i a la llunyania veig el portal de casa. Només un últim esforç. Quan arribo paro, però el cor trigarà una bona estona a recuperar les pulsacions habituals, sobretot perquè encara em queda pujar tres pisos sense ascensor. A mitja pujada em trobo l'Encarna, la veïna del segon. -Caramba, si que estas deportista-. Li contesto que -se hace lo que se puede-, però la respiració entretallada, la suor que m'entra per la boca i les pulsacions a les caròtides fan que de la meva boca surti -sbruasembrluksssprede-.



Entro a casa i mentre preparo una banyera ben calenta poso la roba negada de suor a la rentadora, i sense perdre temps les poso a la bossa del cortinglés on les he trobades i les torno a entaforar a l'armari, no fos cas que se'm tornés a acudir la brillant idea, encara que no ho crec, perquè mentre agonitzo a la banyera amb un quinto a la mà, tinc la certesa que les agulletes em perseguiran com a mínim una setmana.



Després d'una hora de bany relaxant, surto, m'asseco i em torno a mirar al mirall, i dirigint-me al meu reflexe que em mira culpable, li etzibo: -Si em tornes a fer una putada com aquesta et trenco la cara!-.


18 comentaris:

Clint ha dit...

jajajajaja mentre anava llegint, pensava, cony si que es vestia per mirar el basquet a la tele...però veig que t'has begut l'enteniment!

Còrrer és de covards! descansa molt aquest cap de setmana....

Dani R. ha dit...

ostres, ostres ... t'ha agafat la sindrome 'operación bikini'. Segur que mentre corries t'han vingut al cap més d'una sessió de pretemporada al Parc Central de Mataró.

PS.: No es guassa es diu Parc Central

vilapou ha dit...

Sort que arriba el cap de setmana per recuperar! Uns bons esmorzars, bons vermuts i bons àpats. I tot ben regat...

Anònim ha dit...

Hehe, per Setmana Santa m'ha passat quelcom semblant. Quina putada! No em diguis que vas amb Adidas pel món... Això és intolerable per la culerada!

Gerard Agudo ha dit...

Jo m'he proposat que si aquest mes no vaig dos cops per setmana al gym em borro. De moment tot correcte, dos de dos, unes piscines i unes cintes...

existència rudimentària ha dit...

ai còrrer pel carrer com un kinki kualsevol... xDDD
l'últim cop que vaig correr van ser dos cents metres perquè perdia el bus... mai més! vai acabar esbufegant i no vai parar fins tres parades més tard, tothom mirant-me i dient... ai, k mor, ai k mor... ^^'

i si passeges rotllo son goku, amb tot de pesses als braços i a les cames...¿?
tonificar-te segur que et tonifiques però a base de bé! xDDD

salut i bon cap de setmana,

lo grass-shopper

Candela ha dit...

Però què us agafa a tots plegats!!! En aquests moments el Lumi ha marxat a còrrer!!! Jo passo que em senta fatal!!!!

Bon cap de setmana guapuuuuuu

Metamorfosi ha dit...

Eeeiii... que l'exercici cardiovascular és molt sa!

Potser si ho dic jo quedarà malament o algú pensarà malament, però hi ha altres maneres de fer exercici i algunes d'elles són molt gratificants i/o divertides!

A mi m'agrada fer una escapadeta al gimnàs quan puc i sortir a córrer una estoneta (però no pels carrers d'una ciutat).

Puji, vols treure't les agulletes ràpid, ràpid?... doncs fes una miqueta d'exercici! XDDD

Bon cap de setmana xiquet!!!

Petitabruixa ha dit...

Quin fart de riure !!!

Segur que si ets constant, ho aconseguriràs...Lo curiós és lo decadent que es nota un/una quan fa un temps que no fa exercici...

Jo estic enganxada a la bicicleta el.líptica i m'ho passo genial..sobre tot a partir dels deu minuts quan ja no noto el cos i deixo que la ment voli...

Quan em dutxo, el torno a notar, una mica malferit però hem de lluitar contra el sedenterisme i, per esmorzar, bollycao amb suc de grossella, com ja li vaig dir a la Nimue !!!

Bon cap de setmana ;-)

Puji ha dit...

Clint, gran frase del Xarli Reixac!

Dani, a vegades tinc malsons ambe el Parc Central i les sessions de pretemporada.

Mestre, ja teniu raó, sort de les cutxipandes, que si no...

Airum, sí vaig amb adidas. Quan jugava a bàsquet era molt de nike, però per córrer, les adidas són les millors. Com que correr és de covards, per això patrocinen els merengues.

Gerard, vols apostar que no dures més de dues setmanes?

Grass, això de les peses fa bona pinta, però deus fer una fila pel carrer!

CAndela, tu ja fas exercici d'altres maneres.

Meta, em sembla que no podré fer un moviment àgil en mesos.

Petitabruixa, això de l'el·líptica me n'han parlat molt bé, però no és una mica avorrit?

BOn cap de setmana a tothom!!!

Lili ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Petitabruixa ha dit...

Nen jo m'ho passo genial. És com fer esquí de fons però en una sala. Tens molts programes diferents i a més treballes el 80% dels músculs...

Pots llegir, deixar volar la ment , veure la tele (en alguns gimnasos en tenen)...De totes les màquines em sembla la menys avorrida, sincerament.

Ara me'n vaig a passejar el meu Merlí!

Petons!

p.d.: Perdona però ho havia publicat amb l'altre compte de correu! Encara estic dormint;-)

Anònim ha dit...

Però que no plou on vius tu?

Per favor, a veure si agafaràs el què no tens!

Puji ha dit...

Tarambana, em sembla que ja ho he agafat.

Petitabruixa ha dit...

No em diguis que estàs engripat?

;-(

Vaja !!! Per un dia que et decideixis a sortir...

Cuida't molt !!!

El veí de dalt ha dit...

Sort que eren les bambes, les de sis anys, i no un eslip vell el que t'has posat! Ara tindries agulletes als ous, de com t'apretarien!

Waipu Joan ha dit...

és lleig dir-ho, però quan veig algú corrents pel carrer em preocupa la seva pressa per cansar-se tan ràpidament.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Hi mor més gen fent esport que no pas a la barra dels bars.
Prudència Puji