http://instagram.com/14_puji YouTube

25 d’abril del 2007

Ja la ballem!



Estic convençudíssim que la bombolla immobiliària és una realitat, per molt que els reis del totxo ho vulguin negar. I també crec que la bombolla hauria petat fa dies si els constructors, els bancs i el propi govern no estiguessin bufant com desesperats per mantenir-la inflada. Prop del 40% de les famílies espanyoles estan amb la corda hipotecària lligada al coll, i fa dies que els apreta una mica massa, i també prop del 40% de la població activa està treballant en empreses relacionades amb la construcció o el mercat immobiliari. Si la bombolla peta, molts d'aquests treballadors se'n van al carrer, i moltes d'aquestes famílies queden penjades definitivament, i fins i tot queda penjat el mateix botxí, que és el banc. Així que ja teniu els senyors del puro bufa que bufaràs.


Però si mai heu inflat globus, ja sabeu que al final la bufera s'acaba, i a vegades, fins i tot et mareges una mica. Doncs això és el que va passar ahir. De tant de fumar puros i de tant de bufar, a tota aquesta panda els va agafar un petit atac d'asma, i la bombolla es va començar a desinflar. Els valors bursàtils de les immobiliàries van caure en picat, i la resta de valors els van anar al darrera. No patiu! Els doctor Totxana els va donar una mica de Ventolín, i avui seguiran bufant com si res no hagués passat. I bufaran i bufaran fins la propera crisi pulmonar, o fins que la goma del globus estigui massa donada i, per fi, els peti a la cara.

11 comentaris:

Clint ha dit...

si no et sap greu que trigui a petar uns mesos....que jo haig de vendre casa meva! tot i que estic convençut que no la deixaran petar.

Rituslee ha dit...

puuuuuuum!!!
jajajajajaja (la Rituslee no té hipoteca.

Estaria bé un bon pum, però ja activaran mecanismes pq en comptes de pum sigui peffffff, i la cosa es desinfli poc a poc.

Petitabruixa ha dit...

Aquí un altra que no té hipoteca, a Deu gràcies!

Crec que no deixaran que es desplomi bestialment. Suposo que quedarà aturat i anirà a la baixa (fins un cert punt) com ja es veia venir.

Ufff!

Candela ha dit...

Que baixin JA els preus dels pisos!!!!

Ho sento Clint

c.e.t.i.n.a. ha dit...

La bombolla fa ja un parell de messos que ha començat a petar. Conec a dos amos de petites inmobiliaries que tenen clar que el seu negoci haurà de tancar d'aqui a un parell d'anys.

Si ells ho diuen...

Puji ha dit...

Tranquil Clint, que em sembla que la cosa va més amb això que diu la Rituslee del Pefffffff.

Petitabruixa, si es desploma el preu bestialment es desploma el país bestialment.

Candela, que baixin que baixin! (Pobre Clint...)

Cetina, jo miro els paperets que m'enganxen al parabrises del cotxe (cabrons) i fa dies que els preus van de baixa, però segueixen sent escandalosos.

Anònim ha dit...

A Estats Units ja ha començat a fer figa i, aviat ens tocarà a nosaltres. De fet, crec que avui a La Vanguardia, ja sortia que no sé quina empresa immobilària a baixat bastant en borsa!

Perdoneu la poca exactitud, però al matí no tinc temps per fer res més que una llegida en diagonal!

Bachi ha dit...

Jo a aquest pas hauré de viure a sota d'un cartró si vull viure sol...

euria ha dit...

Jo vaig mirant les revistes aquestes per trobar un pis que m'agradi...i els preus encara estan MOLT inflats. Crec q el Clint no s'ha de preocupar :) Jo, esperaré una mica a comprar alguna cosa....doncs q bufin, però el ventolin no sempre funciona del tot.

Anònim ha dit...

Ai, ai, ai.
Mes m'estimo que parlis de pelis o de sargananes fucsia, que si no ja comencen a agafar-me les cagarrines.

Si petés, no seria una llufeta, ni un peterronet, més aviat fariem un pet com una gla!!!

La nostra economia es basa en el totxo, el gero, el mahó, la bovedilla i altres espècies de mal viure

Puji ha dit...

Tarambana, han baixat un munt totes les immobiliàries, i la resta ha quedat en vermell.

Bachi, he vist anuncis de cartrons a un preu força bo.

Euria, estan infrladíssims, però han baixat i força!

Tiet Jordi, m'agradaria parlar de contes de fades, però això és el que hi ha, i potser ja anava sent hora que se'ls posés el culet apretat als capitalistes.