http://instagram.com/14_puji YouTube

3 d’abril del 2007

Expedient X



Les abelles són uns insectes curiosos. Tenen una organització social sorprenent que les converteix en una eficaç màquina de fabricar mel. Des del passat nadal ens estan donant una nova sorpresa. Milers d'abelles d'Amèrica del Nord han abandonat els seus ruscos sense deixar rastre. No es tracta de cap epidèmia perquè no se n'han trobat els cadàvers i tampoc és una migració massiva, ja que les migracions són guiades invariablement per l'abella reina, i ara les reines són les úniques que han quedat al rusc.

Hi ha diverses hipòtesis per explicar aquest fenòmen. Hi ha qui diu que és culpa d'algun pesticida, d'altres creuen que les abelles s'han desorientat per les radiacions dels telèfons mòbils o qui creu que és una conseqüència més del canvi climàtic. Però a mi em molen més les hipòtesis friquis, com les que diuen que és una conspiració del govern dels Estats Units per carregar-se el sector primari o les que diuen que les han abduït els extraterrestres. I vosaltres, què creieu?

Per cert, fa molts anys que la vaig veure (sí, ho vaig fer, ho sento) i potser estic confós, però a "Expediente X, la película" no hi havia algú que segrestava abelles?

8 comentaris:

Clint ha dit...

Si visquessis al país del Busch igual també fotries el camp sense dir on vas!

Anònim ha dit...

Benvolgut Puji, ves per on estic totalment d'acord amb en Clint. Vostè sap que dur ha de ser viure en un pais governat per en Bush...

Anònim ha dit...

Jajajajaja!!!!!

Estic totlament s'acord amb el Clint! I, més perquè a aquestes hores, amb aquest temps i en el meu estat lamentable de dimarts de fesa sóc incapaç d'escriure res amb sentit!

Charlie ha dit...

No em sona gens això de les abelles i la peli d'Expediente X. De totes formes, fa molts anys que la vaig veure (sí, ho vaig fer, ho sento)

Déjà vie ha dit...

jo quan vaig sntir la noticia vaig flipar i sobretot amb ls hipotesis q cada cual peor... nuse nuse pro sembla ben be d genere fantastic.

Rituslee ha dit...

Home Puji, està claríssim! si només s'han quedat les reines és que el preu del mm2 de rusc és s'ha posat pels núvols i les abelles obreres s'han hagut de buscar la vida i la mel pels Cornellàs i Hospitalets abejils.

Des d'ara estic de vacaaaaaances!! Oé!

Waipu Joan ha dit...

i als del PP no els podria passar el mateix?
sense deixar rastre eh!

Puji ha dit...

Tius, no hi havia pensat en això del Bush. Dec estar en baixa forma...

Joan, els del PP no marxen ni amb aigua calenta.