http://instagram.com/14_puji YouTube

11 d’abril del 2007

Ciutadans de tercera



Agafar una mentida i repetir-la tants cops que es converteixi en veritat. Això fa molts anys que està inventat. Era un dels principis fonamentals del sistema de propaganda que va crear aquest senyor (?) de la foto.



Dir mentides o dir mitges veritats omitint la part que no interessa s'està convertint també en l'arma preferida del PP. El més greu és que per fer-ho utilitzen una televisió pública que paguen tots els madrilenys, els que s'empassen la bola de mentides i van a votar obcecats per la ràbia i els que han de triar altres opcions televisives perquè amb aquesta els agafa mal de panxa.



Mentrestant, algunes de les seves mentides els han rebotat als morros, però lluny de demanar perdó, segueixen insistint en que les víctimes són ells, i una part important de la població, els segueix creient i els segueix votant. Per sort, encara quedem persones amb dos dits de front que sabem allunyar-nos d'aquesta nova versió del pensardoble.



No voldria acabar sense admetre que sí que hi ha ciutadans de primera i de segona, només que el grup en que estàs depèn del que estiguis parlant. Però sobretot hi ha ciutadans de tercera. Per mi, els ciutadans de tercera són aquells mindundis que es fan dir periodistes, però tenen la baixesa moral d'un cuc de terra, que amb l'excusa que han de pagar la hipoteca són capaços de llençar pel vàter la seva ètica professional i posar-se en mans dels feixistes manipuladors per ajudar-los en els seus propòsits. El Col·legi de Periodistes els hauria de retirar el carnet, per convertir-los en ciutadans de quarta, que és el que es mereixen.



Si teniu temps, i ganes que us surti una úlcera podeu veure el puto documental aquí.



P.S.: Collons! I això que no tenia ganes de parlar-ne.

16 comentaris:

Charlie ha dit...

Es pot dir més alt

Dani R. ha dit...

He vist el "documental" i em fa molta mandra tornar a dir el ja s'ha dit tantes vegades.

Clint ha dit...

vinga va farem veure que no n'em parlat del tema, que si a tot això li sumem el tema de tv3 i la batalla d'almansa...cony abans d'això en deien declaració de guerra! COP DE MALL!

David ha dit...

No l'he vist encara... però el penso veure... I tant que el penso veure!!!!

Bachi ha dit...

Jo l'he vist i em sembla que mai havia vist tanta demagògia i tantes mentires en tan poc temps. I ells que cony saben el que passa a Catalunya?!! No tenen ni puta idea del que passa als patis de les escoles. Quines ganes d'escalfar encara més l'ambient, com es nota que s'acosten les eleccions.

Anònim ha dit...

Quins pebrots! Som l'ase dels cops. Però això ens passa perquè ens ho deixem fer.

Petitabruixa ha dit...

Uff ! Aquesta batalleta la tinc jo cada dia aquí, a 15 quilòmetres de Màlaga, que, curiosament, en diuen la Màlaga profunda.
Cosa que sempre m'ha sorprés perquè a la mateixa distància a Barcelona no estic a la Catalunya profunda.

Evidentment, la primera va ser al front. No entendemos que puedas hablar catalán en tu casa. Eh? Que jo a casa no puc parlar català, amb la meva parella , amb el meu gos, amb la meva gent quan em truquen, que no?????? I així és que quan me'ls trobo i estic amb el móbil parlant amb la mare, em miren amb cara de fàstic.

La segona. Cuando fuimos a Barcelona, se quedaron con nuestro dinero pero no quisieron hablarnos en español.
Cony, doncs, que jo recordi sempre he estat bilingüe a quasi totes les feines perquè hi ha més gent que no parla el català que la que parla l'espanyol. Cas apart les dependentes del Corte Inglès de Plaça Catalunya que sempre, automàticament, m'han dit si parlava en català "no la entiendo". Em vaig afartar de tanta tonteria i passo del Corte.
Vaja que se senten perseguits i putejats.

Tercera. Tots els tòpics i més dels catalans. Os quedais todo el dinero y queréis ser independientes. Sois españoles.

Doncs, ho sento, people, no m'en sento d' espanyola.

I mai hauria imaginat que els andalusos foren tant racistes i tan tancats i que m'hagués de sentir allò de "catalana de mierda" sense ni saber perquè m'han insultat.

En fí...una que vol tornar a casa.

Rituslee ha dit...

quins desgraciats aquests catalans, mira que obligar a la pobra gent a aprendre llengues... com som, eh? Dolentots, dolentots

Quanta demagògia, he mirat 15 min i he hagut de parar pq em venien arcades amb l'imbècil de la barba i el padre canario.

Puji ha dit...

Hola nois i noies! El problema és el que diu la petita bruixa. A les Espanyes (profundes o no) s'ho creuen tot això, i s'ho creuen tant que quan venen aquí segueixen veient el que no hi ha. Repetir mentides les fa veritats.

Sort que som els que tenen dos dits de front...oi?

existència rudimentària ha dit...

No podia escriure sobre el video sense haver-lo vist.
Ara que l'he vis...
... no sé d'on s'han tret això de que els periodistes han de ser objectius
...no ho sé nois.

Quin fart de riure, eh! xDDD Fan pena, de veritat. Fins i tot la monja dient-li: no, es que va aprender de todo! matematicas, letras, ciencia... hehehehe

I qui no estigui d'acord amb com som aqui, ja ho sap, Miquel Calçada dixit: que se vayan!

grass-shopper
'telemadrid es una tele plural y sin partidismos que se debe a los televidentes' juaz

Metamorfosi ha dit...

Em sap greu Puji, potser en un altre moment em vegi prou forta per veure el documental. No sé si és que he enxampat la maleïda passa dels mals de panxa, però encara no portava ni un minut veient-lo que ja m'ha agafat vomitera.

En fi, tot i ser tan habitual, encara em sembla mentida.
Un cop de mall darrere l'altre!

Puji ha dit...

Grass, millor agafar-s'ho rient que no vomitant com la metamorfosi!

mrpage ha dit...

Ahir vaig veure el documental i encara no m'he recuperat de l'impacte.

Això és de mala persona i se'ls hauria d'expedientar i obligar a fer un contra reportatge rectificant.

Anònim ha dit...

Jo vaig penjar el documental al meu blog xD advertint dels 45 minuts de falàcies que estàven a punt de veure... Fa bullir la sang tot plegat... Segur que no tindríen ous de fer el mateix reportatge sobre el país basc, per que saben que al cap d´unes hores tènen un paquetet a la porta de la redacció... però com els Catalans no fem aquestes coses doncs es au, a cebar-se amb els Catalans... total el mono és de goma i no es trenca...

Puji ha dit...

Albert, no val la pena emprenyar-se, que és el que volen, però potser el mono que diu la Gemminola un dia es trencarà.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Tranquils que tot això és només una cortina de fum.

No val la pena ni respondre a la provocació. És millor atacar on de veritat fa mal: 11M, secrets i mentides