http://instagram.com/14_puji YouTube

17 d’abril del 2007

Al compàs del txacatxà

Ahir hi va haver reunió per negociar el traspàs de competències previstes a l'Estatutet. La reunió, només faltaria, va ser a Madrid, no fos cas que sentéssim un precedent. Es van traspassar a la Generalitat la gestió dels tres aeroports de broma, però del de debò no se'n va ni parlar. Com tampoc es va ni parlar del traspàs dels ferrocarrils de Rodalies.


El Conseller Sàuron va fer unes declaracions des de la capital del reino, on deia que abans de traspassar RENFE havien de negociar-se les inversions i patatim i patatam. Encara que ja estic fart de les llargues que ens donen amb el temita, les declaracions em van semblar prou coherents. Però al vespre vaig sentir unes declaracions de Piqué dient exàctament el mateix, i això ja no em va agradar tant. Si Piqué coincideix amb Saura és que el que va dir Saura era una excusa més, i ja n'hi ha prou. Potser si lloguem els trens que us he posat a la foto arribarem abans, perquè encara que ja no surti a les notícies, els trens de RENFE continen anant amb rodes quadrades.


Mentrestant aquesta setmana s'inaugura l'ampliació del Metro de Madrid, amb VUITANTA estacions noves, i es convertirà en el tercer metro més llarg del món, per davant de París i Londres. Estic sorprès que Telemadrid, defensora de les injustícies flagrants, encara no hagi fet un documental denunciant aquest greuge comparatiu. Segur que hi estan treballant.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Calla, calla, que a telemadrit són capaços de fer un documental queixant-se que a BCN tenim trambaix i ells no en tenen!!

Dani R. ha dit...

Que feixuc se'm fa comentar aquests temes... bffffffffrfrf... la mateixa cançó de sempre.

Charlie ha dit...

Home, en aquesta ocasió estic d'acord amb tots dos. Abans del traspàs de competència, que ens donguin la pasta promesa que ens deuen des de fa 15 anys. Perquè una vegada traspassat, ja no veurem un duro.

Anònim ha dit...

Fem vergonya! Entre Renfe i el tema dels aeroports n'hi ha per cagar-s'hi, en perdó! I, que ho digui jo que sóc una senyoreta i no empra mots d'aquests tipus vol dir, que la cosa està fatal fatal fatal!

existència rudimentària ha dit...

estic x demanar l'exili polític a les seychelles.

Rituslee ha dit...

hi ha tren a les Seychelles?

Metamorfosi ha dit...

Segur que Telepodrit hi està treballant Puji. Dóna'ls temps, que un treball ben fet i verídic no es fa en dos dies...

existència rudimentària ha dit...

si que hi ha tren però li diuen Tram. xD això si, va xino xano xino xano que si no s'estressa... fa o no fa, com aquí però am més sol i menys crispació política