http://instagram.com/14_puji YouTube

20 de febrer del 2007

Piquito de oro


I mai millor dit. A partir d'ara, al nostre enyorat ex-president no li direm piquito de oro només per la seva capacitat de cagar-la cada cop que obre la boca, ni per generar amb les seves paraules la crispació i el desmembramiento de Ejpaña. I és que ara, el temps és or, quan es tracta de temps de conferència d'en Josemari.

La Universitat d'Edimburg, a Escòcia, ha sol·licitat una conferència d'Aznar a l'empresa Washington Speakers Bureau, que gestiona l'agenda de conferències del bigotis. En primer lloc ens hem de preguntar si aquests escocesos s'han begut l'enteniment, volent una conferència d'aquest pàjaru, però quan pensaré que portar faldilles no és la seva única fricada és si accepten pagar 35.000 $ (26.642 €) per una xerrada d'una hora en l'anglès macarrònic de la Costa Brava que parla l'amic Ansar. 7 eurus per cada segon de xerrameca soporífera i subnormalitzada de l'últim genocida espanyol.

Si us plau, senyors de la Universitat d'Edimburg, recuperin el senderi i refusin l'oferta amb el savoir faire que els caracteritza i dediquin aquesta hora a prendre's un gotet de whisky de malta. Creguin-me que hi sortiran guanyant en temps, diners i salut mental.

14 comentaris:

Otger Cataló ha dit...

jajaja sens dubte que disfrutaran més amb el whisky!! el que no acabo d'entendre però és que encara alguns el considerin un estadista en lloc d'un payaso (amb tot el meu respecte als payasos)

Txell ha dit...

35000 euros per no entendre res??
Quin nivell d'esbonisme i gilipollisme, no??? Que em lloguin a mi pel mateix preu, no tinc ni papa d'anglès però estic de més bon veure :PPPPP

Charlie ha dit...

SUBNORMAL!!!

(com de retroexcavadora seria poc)

David ha dit...

A tot arreu hi ha dats pel cul!!!

Itf ha dit...

Cop de Mall a la empresa aquesta!!!!

Oriol ha dit...

vaig a fer un raonament indigest de calçots. Mira'ho des d'un altre perspectiva, per 35000 € es reafirmaran en que no volen un personatge ni unes idees com les que exposa l'ansar i encara estalviaran diners.
El molt desgraciat encara diu que "ahora todo el mundo sabe que irak no tiene armas..." doncs potser encara li hem de donar les gràcies.
Per si de cas, mataré al meu vei per si ell em mata a mi un dia...

Mikel ha dit...

Va com no ho diu ningu ja ho dic jo...COP DE MALL!!!!!!!!

Charlie ha dit...

Per cert. No ho dic pel puji, sinó pels mitjans de comunicació. Realment cal seguir parlant d'aquest home? No seria millor per tots plegats que fos oblidat "en el ostracismo"?

Charlie ha dit...

(perdó per lo de "home". Que ningú se m'ofengui)

El veí de dalt ha dit...

Estic amb el Charli. El que volen és que es parli d'ells, encara que sigui malament. Per cet, no serà al revés? No és ell que paga perquè algú l'escolti?

Déjà vie ha dit...

jajajajajjaa. Cop d mall al sr. Ansar.
PD: ei canvi d capçlera!

Anònim ha dit...

Jo mai he entès com algú és capaç de pagar ni un duro per aquest home!!
Jo per menys seria capaç de fer-ho millor... o no, però com a mínim diria coses intel·ligents.

Gerard Agudo ha dit...

Si volen per la meitat vaig jo amb el mateix nivell d'anglès kiwi melón!

Clint ha dit...

no hi havia un "joselito" el de la voz de oro?

Cop de mall al tiu cabron aquest!