http://instagram.com/14_puji YouTube

21 de febrer del 2007

La veritat del mentider

Mahmoud Ahmadinejad és el president electe de la República Islàmica de l'Iran. És un representant del fanatisme religiós, és un fascinerós, un misògin, un demagog i un mentider que està venent al món gat per llebre. Ell diu que l'urani que està enriquint és per generar energia en centrals nuclears, cosa ja prou greu a aquestes alçades, i en realitat s'està dotant d'armes atòmiques. Està fent una inversió faraònica en defensa mentre part de la seva gent es fot de gana. El podem veure en actes multitudinaris envoltat de milions de persones que l'aclamen, però a mi em sona al més pur estil castrista de regalar samarretes i jalar per assistir a aquests actes.


Queda prou clar que aquest personatge em provoca més aviat mal de panxa, però ahir, poques hores abans d'expirar l'ultimàtum de Nacions Unides per tancar les seves activitats nuclears, va deixar anar una perla que fa que senti un lleuger apreci cap a ell. Va dir que d'acord, que desmantellava tota activitat nuclear al seu territori... si els Estats Units feien el mateix. Sí senyor! Magnífica resposta. Com pot el govern de Bush recriminar res a l'Iran quan està reactivant la construcció de centrals nuclears per l'obtenció d'energia i ningú del món té ni puta idea de la magnitud del seu arsenal nuclear? És el súmmum de la hipocresia!


L'energia nuclear s'ha d'erradicar en totes les seves formes, però a tot arreu per igual!

13 comentaris:

Charlie ha dit...

això això! tornem al carbó! que no contamina gens!!!

Unknown ha dit...

Malauradament, però, l'esperit que regeix les relacions internacionals està molt marcat pel poder d'intimidació que tenen els països. L'armament nuclear determina en molts casos si ets un 'país de merda amb un dictador fill de p...' com l'Irak o un país (amb dictador igual) que surt de l'eix del mal com Corea del Nord.

Clint ha dit...

clar tot això fins que algun sonat alla als eeuu li doni per enviar un parell de petards i apa, ja la tornem a tenir!

no hi ha un pam de net!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Faci el que faci l'Iran la guerra ja està decidida. El petroli iranià anirà a parar a las mateixes mans que el petroli iraquià: Bush&friends

Mikel ha dit...

NO podem prescindir de L´energia nuclear , be si que podem pero haurem d´anar en bici i tenir espelmes a casa...

vilapou ha dit...

Entre la imatge aquesta d'avui i la d'ahir, sembla que ens hagi començat a parlar de la galeria dels horrors.

Charlie ha dit...

si vilapou, porta una ratxa el puji, que aviat es guanyarà un cop de mall!! :P

Txell ha dit...

Sí, però tothom sap que passarà oi?????? Només cal comptar els dies que queden pq els americans comencin a tirar tiros!

Oriol ha dit...

m'esteu dient que s'acosta una altra guerra preventiva? Aquest pajaru, però, ja ha reconegut que té armament nuclear, no?
I no és maco això?

Candela ha dit...

La txell té més rao que una santa!

Puji ha dit...

Doncs sí nois, sembla que la guerra a l'Iran està planificada de fa dies, i com sempre, els poders fàctics en tindran prou amb quatre mentides per justificar-se.

Puji ha dit...

Per altra banda, veig que alguns de vosaltres us mostreu a favor de l'energia nuclear. Des de que vaig obrir el bloc que tinc pendent un post sobre el model energètic. Prometo posar-m'hi i fer-vos cinc cèntims del que en penso.

Anònim ha dit...

Això "olora" molt malament, sr. Bassas, que diria aquella. Mala peça al teler, sens dubte. Si nosaltres no ens mereixem els polítics que tenim, imagina't els iranians i els americans.