http://instagram.com/14_puji YouTube

14 de novembre del 2006

Violència


A José Luis Rodríguez Zapatero li podem tirar en cara moltes coses, sobretot els catalans, però ha sigut valent en la lluita antiterrorista i ha iniciat negociacions amb ETA per aconseguir la pau a Euskadi. Diumenge, arran dels actes de kale borroka del cap de setmana, Zapatero va advertir que si seguia aquesta violència s'aturaven les negociacions.

N'hi ha que fa temps que ens n'hem adonat, però ara, fins i tot els més cecs han de veure que el Partit Popular no vol la fi d'ETA, perquè ETA els dóna vots a Euskadi i a tot Espanya. S'omplen la boca amb obtenir la pau, però només fan que posar traves a les negociacions, i tot a canvi d'uns beneficis electorals més que dubtosos. En aquesta línia, ahir, Àngel Acebes va respondre Zapatero, dient que fa mesos que s'està negociant amb ETA i durant aquests mesos hi ha hagut violència, perquè les manifestacions de joves abertzales al carrer són violència, les amenaces són violència, l'extorsió és violència i les declaracions dels dirigents de (la ilegalitzada) Batasuna són violència. Doncs mira, és veritat Àngel, tot això és violència, però saps què passa? Que insultar la gent perquè expressa les seves opinions és violència, mentir descaradament a tot un país és violència, dir que els catalans i els bascos volem exprimir Espanya és violència, parlar d'àcid bòric és violència, llegir el Mundo i escoltar la COPE (i donar-los suport) és violència, cada cop que tú obres la boca és violència, la teva suor és violència, tú ets violència. Vés amb compte Àngel, perquè a la propera edició de l'Enciclopèdia Catalana, al costat de la paraula violència podria sortir la teva foto...Cabró!...(això també és violència, però no me n'he pogut estar).

Be violence, my friend...

10 comentaris:

Anònim ha dit...

No paren de comparar Euskadi i Irlanda del Nord. Una comparativa més:
Mentre que el procés de pau Irlandès el va iniciar un Conservador (John Mayor) amb el suport dels laboristes (que han estat els que l’estan acabant) aquí ho fem al revés: el procés l’inicia un laborista (ZP) amb l’oposició frontal dels conservadors.

Txell ha dit...

Em penso que la Gran Enciclopèdia Catalana treurà uns fascicles especials de l'Angel Acebes.
Porc, carronya, retrassat mental, miserable, feixista, provocador, merda seca, mentider, ninot...

David ha dit...

Feixista, cabró, mentider, retrassat, filibuster, pallaso, hipòcrita, capdepolla, imbècil, idiota, "muerdealmohadas", titafreda, dicatdor, pepero, merdós... i fill de puta!

Oooohh...ooh... que bé, cony!

Gerard Agudo ha dit...

Doncs és veritat no els interessa que s'acabi ETA, al igual que penso que a ETA ja li va bé la presència del PP. Són dos animals que s'alimenten un a l'altre. Malauradament.

Anònim ha dit...

Puji: gran gran post, sí senyor. Rodó, certer i acurat.

Oriol ha dit...

Feixista, hipòcrita, rascamerdas, desgraciat, inútil, minusvàlid mental, runyós, llardós, cabró , provocador, mentider, fals, farsant.

Anònim ha dit...

L'has clavat, simplement aplaudeixo el post !!!! A Can Farlopa t'he deixat deures a fer, amb carinyo jejejeje

Puji ha dit...

Gràcies a tots per enriquir la Gran Enciclopèdia Catalana... i sobretot a en Farlopa per encolomar-me un meme :-P

Anònim ha dit...

Veure les notícies es tot un risc, veure aquest tio o a l'amic morenás em gira l'estomac.

Mikel ha dit...

Salvant les distancies el mateix es pot dir d´ERC , ERC va obtenir els seus millos resultats quan el PP tenia majoria absoluta...en els fons els extrems es retro-alimentan