http://instagram.com/14_puji YouTube

8 de novembre del 2006

Sí. I què?

Ahir, el company Modgi, àlies pechopollo, em va deixar un comentari en què em demanava explicacions, i aquest és el motiu d'aquest post.

Hi ha coses a la vida que m'agraden, però socialment estan molt mal vistes, i fins i tot ridiculitzades. A mi, aquestes coses que m'agraden em fan una mica de vergonya, però com que penso que no hi ha raó per avergonyir-se, sempre que puc intento vèncer la por a la marginació social i crido als quatre vents el que m'agrada i en defenso les virtuts.

Sí senyors, m'agrada Harry Potter i m'agraden els Hombres G. Què passa?

Harry Potter són una colla de novel·letes per canalla (encara en falta una) que més d'un adult hauria de llegir. Tenen la capacitat de despertar interès a cada pàgina, la qual cosa ha fet que molts nens s'interesséssin per la lectura, i això, en el nostre món de 3.000 canals de televisió i videojocs absorbents, feia molta falta. El que més m'agrada, però, és que descriu com els humans, per molt fantàstics, sensacionals i màgics que poguéssim arribar a ser, seguiriem sent igual de gilipolles. Les pel·lícules que ha fet la Warner són, segurament, la causa que molta gent li agafés tírria al nen mag, però a mi no em desagraden, i us recomano ferventment Harry Potter i el presoner d'Azkaban, on la direcció i la fotografia són excel·lents.

Hombres G és un grup de referència del pop espanyol. M'han agradat des de sempre, i sempre me n'he hagut d'amagar. A l'adolescència perquè era un grup de nenes pijes, i ara perquè es considera un grup dolent, desfassat, i fins i tot ñoño. Doncs res més lluny, senyors. És un grup amb una enorme qualitat musical, amb lletres i músiques ben treballades, i el millor de tot el grup (ara corro el risc de que no torneu a entrar a La cullerada) és David Summers. El tal Summers és un niñato que fa venir ganes de fotre-li una patada als ous, però és un dels millors baixistes que he sentit mai, és capaç de cantar a l'hora (la qual cosa és molt, però que molt difícil) i a sobre és l'autor de les fantàstiques cançons de les que parlava abans. Gran part de la culpa de que la gent no els pugui veure és també, de les dues pel·licules que van fer, Sufre Mamón i Suéltate el pelo, que en aquest cas sí que estic d'acord que són penoses i els Gs es mereixien la presó en cel·la incomunicada.

Doncs au, ja he confessat. Ja em podeu jutjar, em podeu lapidar, o no tornar mai al meu bloc, però jo seguiré ferm amb les meves conviccions, perquè no tinc res de què avergonyir-me.

Aclariment: Una trisquela és un símbol d'orígen celta però que s'ha trobat en cultures tan llunyanes com la xinesa. Simbolitza el cicle de la vida, amb l'origen i el final entrellaçats, i les tres espirals representen l'aigua, l'aire i la terra, i la unió i l'equilibri de l'home amb aquests tres elements de la natura.

13 comentaris:

Gerard Agudo ha dit...

S'havia de tenir vergonya per aquestes coses?

Hola sóc en Gerard i ...
A mi també m'agraden Harry Potter i els Hombres G.

Hola Gerard!!!!

Oriol ha dit...

Ok a Harry Potter però no als hombres G. Confesso que m'agradava molt Chayanne. Ala, ja està dit!!

Txell ha dit...

Tots tenim les nostres rareses Puji, sense anar més lluny jo miro el diario de Patrícia i ploro mirant Hospital Central... i què?
Gràcies per la teva honradesa, la teva humiltat i el teu puntet d'eixelebrat.
Bon dimecres

Anònim ha dit...

Hola soc en Farlopa i jo també confesso m'agrada en Harry Potter i la Rafaela karra.... jejeje això sembla teràpia de grup. Ale jo també ho he dit !!!!

Anònim ha dit...

Tens tota la raó Puji, en David "Veranos" és un dels millors baxistas a nivell nacional...i no t'has d'avergonyir...jo no diré que m'agraden els Gs, però que aixequi la mà qui no salta en la disco quan sona "Voy a pasarmelo bien"...
Ya posats, em confeso, veig OT i m'agrada La Oreja de Van Gogh...però s'ha de ser positiu, gràcies a aquest grup, he conegut 3 dels millors grups de música nacional dels 90, que surten dels típics, La Buena Vida, Los Planetas i Family...us recomano que els escolteu...
Per cert, jo m'ho paso bomba amb les pelis de Harry Potter...
Apa, ja està dit! jeje

Dani R. ha dit...

Ho sento pero discrepo enérgicament: els HG no em sembla que siguin bons músics. I David Summers no em sembla ni bon cantant ni bon baixista.

Una altra cosa es que puguin agradar o no (Gavaldà no em sembla tampoc un gran cantant pero m'encanten els Pets).

He estat a un concert dels HG i em vaig aborrir mogollon. En directe perden encara més (és cert que ja estan grans).

Anònim ha dit...

Ara jo! Hola, sóc l'Àirum: el Potter no està mal, dels G no en tinc criteri i m'agraden les pelis del Chevy Chase, així com l'enllaç del gilipolles que has posat.

Anònim ha dit...

Gràcies per l'aclariment! Estava convençut que una trisquela era una peça del motor, tipo cigüenyal, tapa del delco o junta de la culata...

Mikel ha dit...

A veure.... a cascu li agrada el que li dona la gana i punt.
Nomes una petita puntualitzacio , Jo tambe vaig tenir discos dels hombres G i em van agradar pero jo crec qeu vas ser perque vem ser victimes d´una edat entre els 12-15 anys , per tant es mes que raonable i justificable , amb el que no estic d´acord es amb la defensa musical que els hi fas , si ho escoltes ara musicalment parlant no tenen gaire defensa.
Eran musics moooolt justets!!

Puji ha dit...

Veieu? Cadascú té una lacra.
Àirum, benvingut a la cullerada, i què dir de Chevy Chase!

Anònim ha dit...

Hola. Confesso que també m'agraden els Hombres G. Confesso que em vaig comprar un CD que van treure l'any passat en directe. I el vaig comprar a l'FNAC trinco-trinco.

Harry Potter em fa més mandra.

Puji: t'en recordes de quan cantaves allò de "Marta tiene un marcapasos, que le anima el corazón, no hace falta darle cuerda, es automáaaatico (...) quan anàvem a entrenar al Palau?

Modgi ha dit...

"Hi ha coses a la vida que m'agraden, però socialment estan molt mal vistes" Puji, vas votar ciutadans, oi?

D'altra banda, estic chento x chento amb tu amb el tema Hombres G. I et diré més: sense ells el canto del loco no haguessin arribat mai a omplir estadis.

Anònim ha dit...

Hola, sóc Michael Jackson i m'agraden els nens.

També m'agrada visitar sovint www.elpitdepollastre.blogspot.com, però això últim no ho diguis a ningú.