http://instagram.com/14_puji YouTube

24 de novembre del 2006

Porca misèria!


Porca misèria! Això és el que deuen dir els responsables de la sèrie homònima. Aquesta producció, escrita i dirigida per Joel Joan és una de les millors que ha emès TV3 en els darrers temps. Té bon guió, bon argument, bones interpretacions, prescindeix de la nyonyeria i els tòpics d'altres sèries i a sobre té audiències més que acceptables. Però tot i això sembla que és l'ase dels cops de TV3 (amb permís dels pericos).

A la primera temporada es va començar a emetre els dijous, amb gran èxit. A la segona, incomprensiblement, la van passar als diumenges, un dia en què les audiències es decanten cap als resums de la jornada futbolística. En aquesta tercera temporada van començar els dimecres, el dia ideal. Dic que era el dia ideal perquè a les altres teles no fan gairebé res de profit i no hi havia cap dilema a l'hora de triar. Però resulta que un dia pel futbol, l'altre per les eleccions i l'altre per vés a saber què, va estar un mes sense emetre's. Veient que aquestes interrupcions es continuarien produïnt van passar la sèrie als dijous. Mal dia. A Cuatro fan Médium i a Antena 3 fan Sin rastro, dues sèries boníssimes. Ja toca triar. I fins i tot així, en un mal dia, interrompen la sèrie per emetre un homenatge pòstum a Maragall.

En resum, que quan veus un episodi de Porca Misèria, ja no te'n recordes del que havia passat a l'anterior, i s'està fent un flac favor a una feina que és ben feta i a l'hora agrada. No acostumo a carregar contra TV3, perquè normalment estic força d'acord amb els seus criteris, però ara l'estan cagant.

Entreu a la web de Porca Misèria aquí.

7 comentaris:

Txell ha dit...

Aquí si que no et dono la raó!
I els que són addictes a Hospital Central, què???? Per mi el dijous és el millor dia... i no sé pq li foten cap homenatge a en Maragall si no ha fotut res de bò.

Oriol ha dit...

tampoc estic d'acord. Plats bruts m'encantava, però porca misèria només trobo bona la primera entrega, ara torna a ser el mateix. Amb el Joel Joan tinc una relació amor-odi, m'agrada com actor però com a tio em posa nerviós. El vaig veure al programa "no em ratllis" i va estar acertat però semblava que actués.
Evidentment jo a TV3 l'esborraria del mapa i en crearia una de nova.

Candela ha dit...

Oooh. Jo no puc opinar perquè no l'he vist mai la sèrie aquesta! Però diuen que està molt bé. Però és una vergonya això del canvi de programació i quan comencen mitja hora tard perquè hi ha futbol o coses d'aquestes...

Anònim ha dit...

Les televisons d'espanya tenen, en general, un problema amb la continuitat de les series. Els dilluns fan CSI .. algu sap quina temporada estan ementen? Quin capitol? Per què fan dos capitols cada dia? Per què barrejen temporades noves amb antigues? És el puto kaos amb la majoria de series.

Anònim ha dit...

Tota la raó, és una de les poques series de ficció bones que fa TV3 i costa seguir-li el ritme. I a mi personalment que la facin dijous m'estronca el meu planning de series setmanal!
Sopranos-House-Porca-polonia-(divendres lliuro)!
ho tenia tot previst i ara que eh!
Això si, haurem d'aguantar l'Otero dels collons! aquesta si que em ratlla a mi!

Mikel ha dit...

Totalment d´acord , i no parlem de A3 amb 24 que van fer tot el possible i mes per putejar l´audiencia....impossible fer-ho pitjor

Itf ha dit...

D'acord amb tú, Porca Misera és la millor sèrie que es fa a tv3. També és cert el que diu l'Oriol; la primera entrega va ser la millor, però si me la poses al costat del Cor de la Ciutat i de la resta de sèries que tv3 emet, no té color. Jo fa temps que no sé quin dia la fan, i solia veure-la sempre...