http://instagram.com/14_puji YouTube

13 de novembre del 2006

No me jodas, Rafa

Ahir, en R. i l'A. em van convidar al partit al Camp Nou. Cada cop que hi vaig se'm posa la pell de gallina. La cridòria de milers d'aficionats, el resplandor verd de la gespa, l'himne a tota castanya quan surten els jugadors...

El partit va començar bastant avorridot. El joc era poc vistós i l'afició estava ensopida, sobretot quan el Saragossa va marcar el primer gol el primer cop que tenia la pilota a camp contrari. A l'estadi se sentien més els crits de la vintena d'aficionats manyos que dels milers de culés. Llavors, per sorpresa de tothom, Ronaldinho va renunciar a llançar un córner. El va tirar Deco, i el propi Ronaldinho va fer gol de cap. El primer gol de córner del Barça en mesos. Però tot i això, tan el públic com l'equip semblaven ensopits. Potser era per les lesions de Messi i Edmilson.

Però vet aquí que a la segona part el vell amic Rafa Guerrero va animar el partit. No entraré a valorar si la targeta vermella a Motta era merescuda o no (tractant-se de Motta, segurament ho era), però el que és cert és que l'afany de protagonisme de Rafa va muntar una tangana monumental, de les divertides, amb crits i empentes, que va fer reaccionar l'equip i l'estadi, que va trencar en una xiulada eixordadora. A partir de llavors tot va ser divertit i màgic. El públic vibrava i els jugadors, esperonats, van arrencar per fi, liderats per Ronaldinho, que va fer un gol de falta tremendo, i en va col·locar una altra al travesser, que Saviola només va haver d'empényer a dins. Cal remarcar (perquè a la TV no es va veure) que mentre els jugadors celebraven el tercer gol, el porter del Saragossa, César (merengón de merda), va xutar la pilota cap a la pila de jugadors abraçats.

En resum:

1. Gràcies Rafa, per animar-nos la vetllada.

2. Com ja he dit vàries vegades, si el Barça està en baixa forma, però és capaç de jugar de manera acceptablement decent, és líder a la lliga i segueix viu a la Xampions, benvinguda sigui la baixa forma.

3. Si Ronaldinho està en baixa forma (que ho està), però és capaç de fer gols com els d'ahir, benvinguda sigui la baixa forma, perquè quan la forma torni als nivells habituals, només Déu sap què pot passar.

9 comentaris:

Txell ha dit...

En resum: L'afició blaugrana és pèssima! Només anima quan les coses van bé!
És això més o menys, no?

Anònim ha dit...

Lamentable el públic del Camp Nou.

Motta al paredón!

Anònim ha dit...

Ah, però varem guanyar? I com és que tothom estava tant enfadat a les teles???? No entenc res.

Gerard Agudo ha dit...

Rafa ja està en pau amb el Saragossa! Ara un aprell d'anuncis més de Renault i ja està llestos!! Jubilació anticipada!

Ronnie segueix en baixa forma...però se li demana justament això que va fer ahir, si no defensa però marca dos gols (com sempre) té el vist i plau però si no defensa i no marca problema.

Anònim ha dit...

jejejeje Jo també hi era, però no et vaig veure.... jejejeje Que bo que es anar al Camp Nou, em quedo amb l'imatge de la grada aixecan-se de cop amb el Rafa ... la marabunda aixecan-se .... brutal !!!! Fantastic !!!!

David ha dit...

Sí, sí, sí... el Barça som collunts!!!!!!!!!!
Visca Ronaldinho, visca el capullo d'en Rafa Guerrero (que fins i tot així, guanyem), visca el públic i visca la Champions!

Ah, per cert... "Apañó, campeó, de tarcera divisió". Vau veure el duel de titanes entre els equips 19è i 20è de la lliga? Això sí que és futbol del bo!

Anònim ha dit...

david codina riqué: el 19è de la lliga (Nàstic) no va jugar contra el 20è (R.Societat).

Oriol ha dit...

David, en comptes de mirar tan futbol estudiat els llibres dels bolets.

Mikel ha dit...

Txell!!! la afició del barça nomes anima quean li estan roban el partit els arbitre , quan el barça es juga quedar eliminat d´alguna cosa o quan be el madrid...pero igualment som els millors!!

Puji! l´himne ahir no se pas perque pero va sonar molt molt fluix i malament...algun problema hi debia haver...