http://instagram.com/14_puji YouTube

27 de novembre del 2006

Moooooooc! Error!


El Nàstic de Tarragona va destituir Luis César Sampedro ahir a la nit, després d'una nova derrota a casa contra el Mallorca. Em permeto la llicència d'opinar de futbol sense entendre-hi ni un borrall, i crec que s'equivoquen. Luis César va pujar el Nàstic a primera, després de dues temporades brillants a segona. Tothom sabia, i ell no es va cansar de repetir, que el Nàstic no ho tindria fàcil. El Nàstic només ha guanyat un partit (curiosament contra l'Espanyol), però ha mantingut un bon nivell de joc i no ha fet el ridícul en cap dels partits que ha jugat. Em sembla que Luis César és un bon entrenador i un bon motivador, i que només necessitava una mica de temps per acabar d'adaptar el seu equip a primera.

Amb la seva destitució, el Nàstic haurà de pagar la indemnització de rescissió a Luis César, i s'haurà de gastar una milionada en fitxar algun entrenador amb una mica de renom, que serà incapaç de remuntar l'equip després d'haver trencat una bona dinàmica de dues temporades. Tan de bó m'equivoqui, però aquesta decisió envia el Nàstic de cap a segona, i potser a segona B, i sinó pregunteu-li al Lleida.

No vull acabar aquest post futbolístic sense tocar els altres dos equips catalans de primera. Els amics pericos hauran d'anar pensant en fer-se un abonament a cal cardiòleg. En el cas del Barça, l'equip va jugar com feia temps que no ho feia, però aquesta jornada passarà a la història del futbol per EL GOL, així, en majuscules.

15 comentaris:

Txell ha dit...

Aquest matí quan ho he sentit, he fet la mateixa reflexió que tu.
Quan les coses van bé, de conya, però quan es torcen... la gent acostuma a sortir per la porta de darrera.
M'Ha fet molta peneta, però també puc entendre el neguit de l'afició i els directius.
Espero que tothom recordi a Luis Cesar com el campió que va fer pujar al Nàstic a primera.
Bon dia Puji!

Unknown ha dit...

Els equips minúsculs (amb tot el respecte del món, és una expressió per entendre'ns) demostren falta d'adaptació a primera. És normal que les coses se'ls torcin i llavors, nerviosos, busquen com sigui un cop d'efecte. Jo també penso que ha estat un error i que se li hauria d'haver donat més temps a Luis César. Ara bé, també és veritat que, malgrat la serenitat i la seguretat que demostrava en les seves declaracions de ser capaç de capgirar la dinàmica de l'equip, el Nàstic no aixecava cap.

Anònim ha dit...

A mi també em sembla un error. A veure què fa en Laporta amb l'Ivanovic...

Anònim ha dit...

En Luis César aquest va d'un sobrat que t'hi cagues. Que el donguin.

Els cors dels pericos estan tant entrenats que és altament improbable que morim d'un infart.

Per cert, EL GOL, com tu dius, va ser amb l'espinilla. Vamos, un xurro com una catedral.

Anònim ha dit...

Tens tota la rao, però el problema del Nàtic ha estat canviar a 9 dels seus jugadors, això a opinio meva personal penso que és l'error, els que van aconseguir pujar de categoria son els que es tenien que quedar i si es fa més mal paper es fa més mal paper, però s'ho mereixien !!!! Esperem que no baixin !!!!

Unknown ha dit...

Els únics que parlen de xurro en el GOL de Ronaldinho són pericos, i no em sorprèn: al Lluís Companys no hi esteu acostumats, a aquestes coses ;-).

Anònim ha dit...

Una miqueeeeta xulo sí que ho és aquest paio. Això no treu, però, que amb aquesta decisió han condemnat l'equip a jugar a segona l'any que ve. Mentrestant, que es vagin reforçant amb la pedrera del madrit, que vagin fent. Així els va.

Oriol ha dit...

El nàstic no té mal equip, però fallen més que una escopeta de canya. Quan els he vist jugar a Montjüic no ho han fet malament i per mi l'entrenador era molt vàlid. Ja em direu quin equip té el Ath. Bilbao o el Betis o Recreativo Huelva o la Real, però hi ha tres equips que han de baixar i evident abans de baixar has de destituir l'entrenador, sinó a la directiva s'ha li acaba el xollo.
Oscar, GOL AMB LA ESPINILLA CLARÍSSIM!!!! No vull parlar del Bar$a sino li trec minuts al Nàstic.

Candela ha dit...

Com de futbol no sé res, només passo per aquí per saludar!! BON DIA PUJI!!! muaaaaaaaaaaà

Candela ha dit...

Ei jackie! quina compenetració, hem escrit alhora (a l'hora ¿?)

Mikel ha dit...

totalment d´acord , a mi tambe m´agrada aquest entrenador.

Anònim ha dit...

ara et van els calbs Mikel?

Puji ha dit...

Avui us contesto tard perquè he tingut una reunió soporífera tot el matí.

Com ja he dit el partit va ser brillant de dalt a baix i els 11 jugadors. Pel que fa a EL GOL, algú a més de mi s'ha fixat (els pericos ja sé que no) que el molt cabrón dóna efecte a la bola amb el pit?

Bon dia Candela, gràcies per comentar encara que no hi entenguis.

Anònim ha dit...

Joder!! Encara no he vist EL GOL.

Dani R. ha dit...

En qualsevol cas en el moment del GOL ja havien fotut 3 xixarrones.