http://instagram.com/14_puji YouTube

15 de novembre del 2006

El meme gastronòmic

El company Farlopa Catalana s'ha tret de la patilla aquest meme gastronòmic. Com que és curtet i m'agrada menjar bé, l'he respost en un periquet.

Quin és el restaurant que més has disfrutat vora el mar? El restaurant Les Voltes, a Calella de Palafrugell. Es pot (o es podia) disfrutar d'una bona fideuà de cloïsses amb un vinet blanc ben fresquet, sentint les ones i sota les voltes de Calella.

Restaurant que t'han pres el pèl i no hi tornaries ? No en recordo el nom, però un cop vam anar a sopar a un resturant de Ciutat Vella on tot era minimalista, la decoració, els plats, els cambrers...tot menys els preus, és clar. Crec recordar que tot era molt bo, però al sortir li vaig preguntar a la dona: i ara, on anem a sopar?

Restaurant que has gaudit d'una molt bona carn a la brasa? Catalunya és un país de carn a la brasa i hi ha milers de restaurants recomanables, però la millor carn que he menjat mai va ser a un restaurant de San José, a Costa Rica, on els cambrers passaven carretons amb peces senceres de carn i tallaven el tros que volies. El paradís dels carnívors, i la carn tremenda!

Restaurant més romàntic que has estat? Els àpats més romàntics que hem fet mai han estat al menjador de casa (marc incomparable), però si n'he de dir un torno a Costa Rica (perdoneu però hi vam anar de viatge de nuvis, i això marca), i trio el restaurant El Gato Negro, a Quepos, Manuel Antonio.

Restaurant que has sortit cantant havaneres? La taverna La Bella Lola, a Calella de Palafrugell.

Restaurant que hi aniries cada dia? El molí de les pipes a Arbúcies. Cuina casolana, però que molt casolana, ambient rústic i familiar. Si tens sort pots veure una dona caient rodolant per les escales o menjar jaumets remullits.

Recomana un restaurant romàntic i econòmic. Fa moooooooolts anys que no hi anem i no sé si seguirà igual, però quan érem nòvios haviem anat molt al Cau Grillat, a Mataró. Tranquilitat, poques taules i menjar senzill però boníssim.

Passo el meme a qui li vingui de gust fer-lo, però l'assigno a en Zincpiritione (donde las dan...ciento volando), a la Cruella, a l'Anna Tarambana i a en Gerard.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran i entranyable restaurant el molí de les pipes.

Anònim ha dit...

Carai, ja veig que has fet els deures molt ben fets, jejejeje M'apunto el moli de les pipes ja que per arbucies hi acostumo anar sovint, la tieta de la dona té un pis i ens el deixa quan volem. D'Arbucies la pizzeria El Niu també és genial !!!! MOLT BE EL MEME i n'apunto uns quants més que segur que hi aniré !!!

Txell ha dit...

Mare de déu!!! Fa tants anys que no surtu cantant havaneres dels restaurants....

Per cert... faig una crida als propietaris de Can Miracle: Per favor no siguin tan ràncis per fer un casament!!! Els nuvis paguen molts calers, per haver d'anar al frankfurt de la plaça Santa Anna.
Can Miracle... NUNCA MAIS!

Anònim ha dit...

Txelleta menys consells als blocs del altres i fes els deures ,jejejej amb molt de carinyuuuuuu ;)

Anònim ha dit...

Meme al canto. Però vaja una moda estranya, aquesta dels memes.

Jo te'l faig, però em sento mema a tope, que consti.

Anònim ha dit...

Per il·lustrar una gran ciutat europea com Mataró tries una foro de l'Ajuntafems?

Home Puji ... que ràpid oblidem

David ha dit...

Les Voltes i la Bella Lola. Sí senyor.
Per cert! Aquest cap de setmana passat vam estar a una casa rural guapa, guapa (www.masromeu.net) molt a prop del Molí de les Pipes. Em va fer gràcia el nom perquè no l'havia sentit anomenar mai... I mira ara!!! S'hi haurà d'anar.

Oriol ha dit...

PUji, boníssim el dia que va apareixe aquella noia amb el cap per davant dels peus al Molí de Can Pipes. ara, m'he petat de riure aquell dia no. El millor és que ningú va deixar anar els cargols "ja s'aixecarà´".

Oriol ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

ei, Puji: ja tens el meme als Melicotons. Te'l dedico amb tot el carinyu

Puji ha dit...

Dani, que volies que posés, Laia l'Arquera?

Cruella, gràcies, jo també te l'he encolomat amb tot el carinyu.

David, i vas menjar bolets?

Edu, m'he deixat de dir que també pots veure un tio ruixant de cafè amb llet els seus companys de taula.

Gerard Agudo ha dit...

A Calella de P. com t'ho dius sota les voltes es menja molt bé i ni tan sols necessites recollir les tovalloles de la platja des de la taula les veus. Genial.