http://instagram.com/14_puji YouTube

9 de novembre del 2006

Barcelona Fucking Point

Aquests dies s'està celebrant el Barcelona Meeting Point, l'exposició de l'especulació més gran del sud d'Europa. Havia pensat escriure'n alguna cosa, però no sabia què dir-ne perquè tots sabem el què hi ha. Però aquest matí, mentre fullejava el 20 minutos (el millor diari del món), he trobat una entrevista al benvolgut Enric Lacalle, president del certàmen. El cinisme que traspuava l'entrevista m'ha escalfat els dits i havia de dir alguna cosa.

L'amic Lacalle (és mía) deixa anar unes perles com ara "El ciudadano de a pié podrà adquirir una vivenda, un apartamento, un chalé o un local, de primera o de segunda mano" Això serà el ciudadano que va a pié per Pedralbes, perquè la resta s'hauran de menjar els mocs. "Ni antes había burbuja inmobiliaria ni ahora hay pinchazo. Si no se crean nuevos suelos los precios seguirán subiendo". Mentida podrida! La bombolla immobiliària existeix perquè l'han creat feixistes com vostè. Dins de totes les ciutats hi ha milers de pisos buits que fan disminuir l'oferta, i com que la demanda no disminueix, els preus pugen, per a que vostès puguin vendre pisos de merda amb acabats que foten cagar i en zones marginals i sense serveis per mig milió d'euros. Així que no demanin espai perquè d'espai ja en tenen. A més estan destrossant paratges naturals per construir segones residències de luxe que només es poden permetre els cabrons com vostè. "El sector immobiliario español compra e invierte en Europa y en todo el mundo". És a dir, que ara que ens han trinxat el país, se'n van a països del tercer món, on el preu de la vivenda és baixíssim per fer-se més rics a costa dels més pobres, que d'aquí quatre dies hauran de viure en barraques perquè no podran pagar una vivenda com déu mana.

Així que senyor(?) Lacalle, aquest vespre, quan vostè i els seus amigots de la totxana se'n vagin de putes a Castelldefels, no cal que tornin. Vagin-se'n exiliats al seu paradís de Marina d'Or ciudad de vacaciones, donin-se pel cul els uns als altres i a nosaltres ens deixen en pau, que ja s'han enriquit prou a costa nostra.

Au! Ja està! Jo ja m'he desfogat. ara La cullerada obre un consultori psicològic de teràpia de grup per a que descarregueu les vostres frustracions immobiliàries.

9 comentaris:

Txell ha dit...

Dissabte 23 de desembre a les 17h a la plaça Catalunya de Barcelona (podem quedar i celebrar el teu aniversari Puji).

Tots amb el lema: No podemos volver a casa por navidad porque todavía no nos hemos marchado de ella."

Aquesta mani es farà en forma pacífica, tallant els callers de les principals ciutats de l'estat espanyol.

Si la policia d'en Saura atura la mani, es tornarà al punt inicial sense enfrentaments ni mals rotllos.

Ale...

Dani R. ha dit...

La policia d'en Saura ... osti tu que fort, com sona!

Anònim ha dit...

Pujiiiiiiiii,

Crec que en el teu post faltaria el tema del preu del diner. Durant els anys més bèsties, s'ha encarit la vivenda al mateix ritme que s'han concedit hipoteques a tutiplén (inclús en algun cas pel 120% del valor de taxació).

Ara que l'euríbor es recupera, els primers que frenen són els bancs, que ja no et regalen una hipoteca amb el primer número de "curso de inglés planeta-agostini", cosa que abans solien fer. Jo hi tinc un bri d'esperança.

Oriol ha dit...

Puji, recordo una conversa amb tú a casa el Calduch, on el problema era que la gent podia tenir moltes propietats a nom d'empresa i tenir.la abandonada. Solució seria rollo VPO, un habitatge per municipi i a nom de persona física, res d'empreses.
Igualment,abans s'iniciaven les obres amb els pisos venuts feia temps, ara això ja no és així, s'està construint amb pisos per vendre, la gent s'està acollonint, el qual vol dir que sortirà molt pis a reventa i lloguer. Haurem aconseguit moltes poblacions mortes, que la gent no comprara ni llogarà.

Anònim ha dit...

El problema de qui és? de la gent que es vol comprar un pis? de la gent que construeix els pisos, encarint-los? dels bancs per regalar hipoteques? o l'entitat que ha de gestionar totes aquestes coses?
Hi ha una cosa molt clara, si hi ha pisos buits és perqué:
Els ajuntaments, les conselleries, el govern estatal, etc. ho permeten. En Holanda, per exemple, un pis no pot estar més de X temps buit, se'l "queda" l'ajuntament i el lloga...
No crec q tota la culpa sigui de la gent del totxo sino de la gent que els deixa actuar impunement...i mentrestant, com sempre els qui ho paguem, som nosaltes.

David ha dit...

D'acord amb la Txell: cal actuar!!!
Al meu blog teniu un link a la pàgina de la plataforma en favor d'un habitatge digne!

Perquè l'habitage és un drets de tots i no un luxe d'uns pocs (fill s de la grandíssima puta!).

Especular amb la vida de les persones és un crim no legalitzat!

Modgi ha dit...

Jo tinc un amic que li han robat el pis. Però físicament parlant. És a dir, ahir va obrir la porta de casa i només hi havia un buit.

D'altra banda, et com un mico amigo Puji que t'he contestat al post anterior. Más vale tarde que noche.I em veig obligat a dir que ha estat un honor que et motivés a escriure'l.

Lamento lu del teu pare. Ánims Puji!

Puji ha dit...

Txell i David, no cremarem containers ni oficines bancàries?, oooooohh... (ja sabeu que és broma).

Cruella, els fills de puta dels bancs s'han emportat més de la meitat del pastís bombollil, però la bombolla existeix, i un dia petarà.

Oriol i Nyenyo, de moment, l'únic que ha tingut els ous de proposar-ho ha estat Gallardón a MadriT, però els seus el van afaitar en sèc i li van dir si s'havia tornat boig.

Modgi, gràcies pels condols (durex).

Anònim ha dit...

Primer de tot: Felicitats per l'aniversari, Puji :-) Segon: Posseuaquilaparaulamésmalsonanticruel per a aquest grandiós fill de la gran puta i els seus sicaris.