http://instagram.com/14_puji YouTube

15 de setembre del 2006

La iaia té caspa


Suposo que ja us haureu fixat que blogger, el proveïdor de blogs on resideix La cullerada, disposa d'una barra d'eines a la part superior de cada blog. A la part més dreta de la barra s'hi pot veure un botó que diu Next blog>>. Aquest botó condueix aleatòriament a un dels milions de blogs que hostatja blogger. Fer això permet coneixer blocaires d'arreu del món, estils de redacció i edició diferents, i en definitiva, influències a l'hora de publicar cada dia. El Next blog>> té, però, un problema, i és que sovint amic, massa sovint, vas a parar a blogs publicitaris, a blogs de brasilers torrats, a blogs de teòrics de la conspiració amb hipòtesis que no s'aguanten per enlloc o a blogs d'adolescents asiàtiques esquizofrèniques amb tendències suïcides.

Així que jo, en les estones lliures, practico una altra tècnica de navegació pels blogs que condueix a blocaires molt més afins als meus interessos. Només cal que trieu a l'atzar un dels enllaços de blogs que hi ha a La cullerada, i un cop allà trieu també a l'atzar un dels seus links, i així successivament. D'aquesta manera podeu passejar-vos per l'univers blocaire de Catalunya.

Doncs vet aquí que ahir estava practicant aquest exercici tan enriquidor i em vaig topar per casualitat amb La iaia té caspa, un blog que escriu un tal Zincpiritione. No sé pas qui és aquest individu, no el conec de res, però només em va caldre llegir unes línies del seu post més recent per adonar-me que aquest paio és un crack. Vaig continuar llegint uns quants posts, i l'estil àgil i imaginatiu d'en Zincpiritione (dels Piritione de tota la vida, com diu ell mateix) em va captivar. Tant que jo, personalment, el penso llegir cada dia, i a partir d'avui tindrà l'honor de ser al meu llistat d'enllaços. Si hi aneu, us recomano especialment els posts Jo vull ser la Maria Gorgues i Una història verdadera, que m'han fet adonar que no sóc més que un aficionat.

I guaita! He aconseguit en un sol post, recomanar-vos un blog i una tècnica de navegació blocaire.

Au, bon dia!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Casualitats de la vida. Aquest matí a primera hora he vist un comentari de "zincpiritione" al teu post d'ahir ("Mago Félix dixit") i m'he passejat pel seu blog.
És tremendu i el post de la Mario Gorgues espectacular.
Jo també sóc un puto aficionat.

Txell ha dit...

Ja l'havia vist aquest blog! N'hi ha d'acollonants!
Aquí hi ha un reguitzell de blogs en català (entre ells el meu)
http://www.catapings.com/
http://www.bitacoles.net/
Bon cap de setmana!

Per cert! tots al cinema a veure la peli de "Salvador"

Anònim ha dit...

Company, amb els ulls entelats per l'emoció us agraeixo els vostre mots (excessivament generosos, crec). No cal que us digui que teniu una birra pagada...

Puji ha dit...

Benvolgut company, així que vulgueu podem quedar per fer aquesta birra, però no cal que us digui que en tinc prou amb que digneu el meu blog amb la vostra presència de tant en tant.