http://instagram.com/14_puji YouTube

3 de juliol del 2006

Mans enlaire!

La globalització té coses bones i coses dolentes. Les bones són la multiculturalitat, la fusió, el mestissatge i la visió des de nous punts de vista. Les dolentes són l'enriquiment dels qui ja eren rics i l'empobriment dels que ja eren pobres, que a sobre han de viure aquesta pobresa en un entorn que no els entén i que ells no entenen, confusos per no haver trobat el paradís que els havíen promès.

Un altre punt negatiu és la gentussa. De gentussa n'hi ha a tot arreu, a Catalunya, a Sebastopol, a Pernambuc, i fins i tot a Marbella, però quan la gentussa es fot de gana a casa seva i ve cap al "primer món" el seu grau de gentusseria s'aguditza. Això fa que tinguem campant pel nostre país uns individus sense escrúpols i entrenats militarment, que t'entren a casa mentre dorms i se t'emporten fins i tot el despertador de la tauleta de nit sense que te n'adonis. I més val que no te n'adonis, perquè si no et foten una pallissa que quedes distret.

Ja ens podem anar calçant, perquè aquest fenòmen només pot anar a més, i els reforços policials, i la contractació de mesures de seguretat privada que ens recomanen les autoritats només són pedaços. Crec que ens venen temps difícils, i hem d'estar preparats per afrontar-los.

3 comentaris:

Txell ha dit...

Ho tindria malament jo per no sentir que tinc gent voltant per casa! Em desperta el despertador del veí del davant i tot!

Anònim ha dit...

A mi em desperta la dutxa del vei de sobre cada dia perquè té el lavabo just a sobre el nostre dormitori. Puto arquitecte!

I, a sobre, el fill de $@#% de dalt s'està un quart de d'hora de rellotge amb l'aigua rajant.

Un dia hem de parlar de l'amplada de les parets...

Anònim ha dit...

Esto no ha hecho más que empezar, al final acabaremos haciendo cuadrillas en los barrios y patrullas X's para auyentar.

la madre que los parió a quienes se llevaron hasta el sofá de mi casa!
con la de seistas históricas que habíamos hecho...