http://instagram.com/14_puji YouTube

5 de juliol del 2006

Ai ai ai

Ahir al vespre, mentre veiem la primera semifinal del mundial (tremendo partit, per cert), a l'altra banda del món, Corea del Nord llançava 6 míssils de prova, un d'ells de llarg abast, capaç d'arribar a Alaska, que ha caigut al mar a pocs quilòmetres de la costa coreana.

Corea del Nord és un país comunista, de l'antiga òrbita soviètica governat "democràticament" per un dictador visionari, Kim Jong Il, que va heretar el càrrec del seu pare, segons ell per designació divina. Aquest país posseeix arsenal nuclear i ja fa temps que amenaça d'atacar Corea del Sud i els Estats Units, i el fet que es llancessin aquests missils el 4 de juliol és una evident provocació i demostració de força.

Ja sabeu que tot el que sigui anar en contra del govern (no de la gent) dels Estats Units m'està bé, però quan veig aquest poder destructiu en mans d'un sonat sense escrúpols i intueixo (perquè ningú ho sap del cert) la capacitat de resposta encara més destructiva de l'oncle Sam, se'm posen els pèls de punta, i l'únic que puc dir és...

Ai ai ai!

4 comentaris:

David ha dit...

Sí... ai, ai, ai... Em fan por aquestes coses. Em fa por la gent que pensa que pot jugar al risk amb nosaltres mentre es fuma un gran puro i beu una gran copa de whisky, perquè davant d'això em sento totalment indefens...

Anònim ha dit...

Estem d'acord que Corea s'està guanyant que Bush deplaci les tropes d'Iraq a Corea, però potser EEUU hauria de donar exemple i destruir l'arsenal nuclear que emmagatzema.

Puji ha dit...

...i que no explica. Va donant lliçons de moral a l'Iran i a Corea i saber quines armes nuclears li queden a EEUU és missió impossible.

David, la metàfora de jugar al Risk és collonuda

Gerard Agudo ha dit...

Acusar és fàcil predicar amb l'exemple és molt difícil...