http://instagram.com/14_puji YouTube

20 de maig del 2010

Turquia


De tots vosaltres és sabut que m'agrada viatjar. Quan fa uns mesos em van fer una oferta d'allò més suculenta per anar a un país al que no havia estat, vaig acceptar amb els ulls tancats. Natura, història i una cultura diferent. Fa molt bona pinta.

És el primer cop que anem en un viatge organitzat. Acostumats com estem a anar a la nostra bola no sé com sortirà, però per tot a la vida hi ha una primera vegada, oi? Doncs aquest primer cop serà a Turquia. Ja us donaré detalls, i aquest cop prometo fotos, que encara us en dec del darrer viatge.

Després de la cançó de demà, que és divendres, no hi haurà cullerada durant uns quants dies. No passeu ànsia, que estaré de ruta per la península d'Anatòlia.

9 comentaris:

Txisky ha dit...

A Istanbul no hi va?. Li podria recomenar alguna escapada en vaixell a alguna illa (per exemple Príncep) a menjar bon peix. Jo vaig ser-hi el 92, suposo que haurà canviat una miqueta...

stratosergio ha dit...

Bon viatge!

Charlie ha dit...

Remember Billy Hayes.

Clidice ha dit...

Bon viatge! :)

Anònim ha dit...

De viatge organitzat?! Et faran anar de cul! Amb tot, bon viatge! És un país molt agrait de visitar!

Miki ha dit...

T'aconsello que parlis amb la gent d'alli , jo els vaig trobar molt oberts i simpatics

Sergi ha dit...

El tinc en cartera aquest viatge. Potser serà un dels propers que faré, però estem parlant d'un any vista, que tampoc estem per tirar coets...

Alyebard ha dit...

Apa a fer l'almogàver per Turquia, que en gaudeixis molt i després comenta-ho aquí

Ferran Porta ha dit...

Anirà de conya, tot i ser organitzat, ja ho veuràs. Només n'he fet un, així (a Rússia; les circumstàncies polítiques manaven) i no va ser gens "dramàtic", força al contrari del que m'esperava.

Disfruteu-lo.