http://instagram.com/14_puji YouTube

17 de maig del 2010

La lliga més llarga


Finalment, ahir, el Barça es va fer amb la lliga més llarga de la història. Mai un equip amb tants punts, amb tants gols a favor i tan pocs en contra, amb només un partit perdut en tota la temporada, havia patit tant per aconseguir el títol. El motiu: una temporada igualment estratosfèrica de l'etern rival, que tot i arribar al final amb uns històrics 96 punts, només ha estat capaç de guanyar els blaugranes en una cosa, els gols a favor.

A més, l'equip de Guardiola ha hagut d'aguantar l'alè constant del Madrid, sempre al clatell, la pressió de la "premsa" mesetària, la decepció de ser eliminats de dues competicions, i un llarg etcètera d'entrebancs. És per això que aquesta lliga té un valor incalculable. Cel·lebrem-la com cal!

Parlant de cel·lebracions, potser hauríem d'anar pensant en noves fórmules, perquè el ritual de parlaments dels jugadors (sobretot si no van borratxos) es fa súmmament tediós, i en maneres de tancar a la presó els fills de puta que aprofiten qualsevol acte multitudinari, com un títol blaugrana per calmar la seva set de destrucció.

Doncs vinga, moltes felicitats, culés! Visca el Barça i visca Catalunya!!! ...

...


... ai!!! Una altra cosa! Un missatge per la meva dona: quan arribis a casa posa una rentadora, que es veu que aquesta setmana no plourà.

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Tornem a ser campions! Has pensat de canviar el nom del blog i posar-li 'La culerada'?

Alyebard ha dit...

Compra-li una màquina eixugadora, coneguda com "secadora" a la teva dona i no haurà d'esperar al bon temps per fer la bugada. Ah, i Visca el Barça :D

DooMMasteR ha dit...

Jo també vaig flipar amb lo de les jaquetes per les nenes ^^!

Visca el Barça i visca Catalunya!!! :D

Gerard Agudo ha dit...

Visca el Barça collons!!!

Tens rao els parlaments es van fer pesats sort d'Abidal fent el gag amb les nenes.

I encara no entenc pq la gent aprofita les celebracions per carregar-se coses dels demes.

Clidice ha dit...

tota la raó, per això vaig passar del tràngol penós de veure la celebració :) Visca el Barça! :)

zel ha dit...

oèèèè, quin patiment, però quin final!

Candela ha dit...

Força barça!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ha costat, s'ha lluitat i s'ha aconseguit. A més a més, hem deixat en blanc el gran rival. Es gastaran 300 milions més aquest estiu?