http://instagram.com/14_puji YouTube

21 de novembre del 2006

You're the Devil in disguise


Ja ho cantava Elvis Presley als anys seixanta. You're the Devil in disguise. Ets el dimoni disfressat. Bush i Putin han agafat com a costum celebrar un petit carnaval cada cop que es troben. S'enfunden el vestit tradicional del país on es reuneixen i fan una estona el paperina. A les fotos els veiem a Vietnam, a la Xina i a Perú. També veieu Elvis Presley amb Nixon...és que em quedava un forat buit i no sabia què posar-hi, i com parlàvem de presidents i el títol del post era una cançó de l'Elvis, doncs mira...però queda bé, oi?

Al que anàvem. Mentre aquests dos es passegen pel globus fent el paripé i ensenyant-nos que bé que s'ho passen, quan van de ventre fan servir els drets humans per eixugar-se el cul. L'un va envaïnt països, i com no sap com sortir-se'n dispara a tó lo que se menea. L'altre va genocidant la població txetxena i sometent tots els pobles del Càucas, i si algú li surt rana com una periodista o un exagent secret, doncs se'l carrega i punt. Això sí, quan van pel món ha de quedar clar el molt que s'avenen, i com en són de solidaris, que es disfressen del que faci falta.

Però a mi no m'enganyen... you're the Devil in disguise, oh yes you are, Devil in disguise, pa pa pa pa pararara, pa pa pa pa pararara...

12 comentaris:

Candela ha dit...

You look like an angel
Walk like an angel
Talk like an angel

Déjà vie ha dit...

molt bó! realment es aixi no es pot anar bombardejant, ni invaint a tort i a dret ni intoxicant i a metrallant. Pro no se'n adonen q a sobre fan el ridicul? i a mes a mes han d'anar igualets?

I agree with you: He's the Devil in disguise.

Anònim ha dit...

Allí donde fueres, haz lo que vieres. Si vinguessin aquí, Déu no ho vulgui, anirien tot el dia amb barretina i espardenyes, oi? Com tots nosaltres, és clar.

Txell ha dit...

Jo crec que la millor seria: Había una vez un circo!

David ha dit...

"Como estan ustedeeeeeeeees????"

Mikel ha dit...

totalment d´acord amb el que dius.

Bachi ha dit...

Si van a andalusia es disfressaran de bailaora i ballaran una sevillana?

Anònim ha dit...

I cap pais no te nasos de fer un desplante i dir Go Home! A casa meva no vingueu.

"Its not easy facin up when your whole world is black" .. Rolling's dixit.

Anònim ha dit...

Només llegir el titol del post ja taralalejava la canxço (collons quina paraula), m'ha xocat perque el que hi dius es prou serios i mentre dins el meu cap l' Elvis feia de les seves! Ara bé, totalment d'acord amb aquest parell d' impresentables

Puji ha dit...

déjà vie, Benvingut a la cullerada.

Álgun país els hauria de dir que anéssin a muntar el circ a una altra banda...cabrons!

Anònim ha dit...

Jajajajajaja!!! I les seves senyores no els renyen quan arriben a casa?

Ben mirat, trobo que el Clinton i el Ieltsin feien més bona parella, vès...

Puji ha dit...

Sí Zinc, és que el vodka hi ajuda molt...