http://instagram.com/14_puji YouTube

23 de novembre del 2006

Estic acollonido!


Com cada dia laborable del món, m'he llevat, m'he fet un cafè, m'he dutxat, m'he afaitat i he anat cap a la feina. Un dia més, com qualsevol altre. Tot igual fins que he obert el 20 minutos (el millor diari del món) i he trobat una notícia que m'ha deixat glaçat.

L'Apophis, un meteorit enorme passarà a 40.000 km (a tiro de piedra, mai millor dit) de la terra dues vegades, el 2029 i el 2036. Si això és així, no passa res, però un petit xoc amb un altre asteroide, en podria desviar alguns graus la trajectòria i fer-lo impactar amb a la terra.

Qui no ha vist pel·licules catastrofistes de Hollywood, com Deep Impact o Armaggedon? Però el que m'ha acollonit més no ha estat el fet en sí, sinó que la NASA està projectant enviar-hi una nave espacial (es diu així, no?) per desviar la trajectòria. Quina por! Amb el percentatge d'èxits que tenen darrerament aquesta gent, segur que s'equivoquen i el desvien per a que xoqui amb la Terra, i no el 2029, sinó l'endemà mateix.

No som res, i el nostre futur torna a estar en mans de l'oncle Sam. Que l'Apophis ens agafi confessats!

Sabíeu que a la peli Terminator el sidral comença l'any 2029? Serà casualitat?

12 comentaris:

Txell ha dit...

Tranquil Jordi, que els americans ens salvaran!!! Juas.
He estat comptant... i a 2029 tindrem 53 anys i al 2036 60! Quins qllons, tota la vida treballant i no tindré ni temps de disfrutar de la jubilació! Quins nassos!

Anònim ha dit...

Ei, Puji,

Tinc uns amics GEOS que poden anar en helicòpter a desviar l'asteroide cap a Plutó ;-) (Passa't pel meu blog)

Oriol ha dit...

Carai, ara tenim la por al cos fins el 2029. Menys mal que el canvi climàtic ens exterminarà abans, o potser serà la invasió extraterrestre, en fí, que hem de disfrutar al màxim cada dia.

Anònim ha dit...

Ei Puji! Discrepo! El millor diari del món és el "Qué!". :P

Candela ha dit...

Estic amb l'Oriol.

A passar-ho bé i a disfrutar-ho!!

Anònim ha dit...

ei jbauer, entengui-se'm el sarcasme.

Anònim ha dit...

A veure, pregunto: no podies linkar a tius bons afeitant-se i dutxant-se? Vaja, o com amínim linkar-te a tu mateix! ;) jajjajaja... vale, perdó, ara m'he passat, és humor tarambana! (PER FAVOR, AVUI ESTIC FATAL, FATAL!)

Així que un meterorit ho enviarà tot a norris i, no viurem l'època d'infertelitat de la pel·lí de LOS HIJOS DE LOS HOMBRES? I, tampoc viurem una segona glaciació en plan EL DIA DE MAÑANA? Ostres, tu.. mira que és mala sor, amb lo animat que s'ens presentava el futur i va i aquest esteroide amargant-nos la festa... Ja és mala sort, ja...

Anònim ha dit...

Afanyem-nos, doncs, que d'aquí al 2029 hem de guanyar com a mínim 8 copes d'Europa més... Després "ya se pué morirt".

Otger Cataló ha dit...

Jo confio amb en Chuck Norris, té la meva confiança el 100% mentres ell visqui no ens passarà res !!!

Puji ha dit...

Des de l'asteroide culleril, comandat per en Puji i amb en Jack Bauer, en Bruce Willis i en Chuck Norris a les seves ordres, gràcies a tots!

Gerard Agudo ha dit...

Tranqui només afectarà a la costa Oest dels estats units com sempre. Totes les desgracies passen allà

Anònim ha dit...

Jack Bauer de 24!!!! Cony, tia. No ho havia pillat. De fet, em pensava que et deies Joana Bauer, i et volia preguntar si eres familiar dels de la Fundició Bauer (tipografies)